Pretraži

AMAL U SUZAMA: Džordž Kluni ima vanbračno dete!? Stiglo mu anonimno pismo, evo šta u njemu piše

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TNT

Holivudski zavodnik Džordž Kluni našao se u centru skandala, pošto je procurela informacija da ima vanbračno dete sa ženom sa kojom je bio u vezi pre Amal, pišu strani mediji.

——————– Sponsored ——————–

Kluni je navodno dobio dete sa glumicom i manekenkom Stejsi Kibler. Oni su bili dve godine u vezi, a raskinuli su 2013. godine.

List "National Enquire" navodi da je anonimno pismo stiglo na glumčevu kućnu adresu. U njemu autor traži da Džordž uradi DNK test da bi saznali da li je on biološki otac Stejsine petogodišnje kćeri Ave, o kojoj se zajedno sa njom stara njen muž Jared Pobre.

"Gossip Cop" već je razotkrio ovu priču prošle nedelje kada je "NW" tvrdio da je Džordž možda pravi otac manekenkinog najstarijeg deteta.



Izvori koji su upoznati sa situacijom uverili su nas da je izveštaj potpuno smešan. Kao što smo u to vreme primetili, porodična fotografija koju je Kibler objavila na Instagramu pokazuje da Ava veoma liči na Pobrea, njenog pravog oca, piše "Gossip Cop".

"National Enquire" je odlučio da nastavi ovu lažnu priču tvrdeći da skandal sa vanbračnim detetom razara Džordža i Amal.

U stvarnosti, glumac nikada nije primio pismo u kojem se traži DNK test, a niko iz manekenkinog okruženja ne veruje da je njena kći i Klunijeva. Ceo scenario je fantazija koju su izmislili tabloidi, zaključio je "Gossip Cop".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz