Pretraži

„ALKOHOL JE POČETAK NAŠEG KRAJA“: Ovo je pismo koje je Anđelina uputila Bredu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ Today

Naime, u pitanju je poruka koju mu je uputila u januaru 2021. godine, a koja se sada se pojavila na TikToku i izazvala lavinu komentara.



Poruka počinje tako što Džoli objašnjava svoju odluku o prodaji vinarije Chateau Miraval, čiji je delimičan vlasnik i Pit, a oko čijeg se vlasništva već dugo sude.

To je mesto na koje smo doveli blizance kući i gde smo se venčali u znak sećanja na moju majku – napisala je glumica i dodala:

Mesto koje je obećavalo ono što bi moglo da bude i gde sam mislila da ću ostariti. Čak je i sada nemoguće ovo napisati bez plača. Uvek ću se sećati onog što je bilo pre deset godina – napisala je Džoli i prešla na stvar:

Screenshot: Youtube/extratv

Screenshot: Youtube/extratv

 

Ali to je takođe mesto koje označava početak kraja naše porodice – alkohol – nastavila je ona, govoreći o Pitovoj borbi s alkoholom.

Nadala sam se da bi to nekako moglo da postane nešto što nas drži zajedno i da smo pronašli svetlo i mir. Sada vidim kako ste stvarno želeli da odem i najverovatnije će vam biti drago da primite ovaj mejl – otvoreno je napisala Anđelina i napomenula da je u brau videla "mnogo bezobzirnog ponašanja, uzaludno potrošenog potrošenog i odluka o kojima nije bila konsultovana", a onda se osvrnula i na incident iz aviona, zbog čega je podnela zahtev za razvod braka:

Ne mogu da izrazim koliko je uznemirujuće za mene što moram da dođem do ove tačke. Želim sve najbolje u vezi s tim poslom i iskreno se nadam da će deca drugačije percipirati Miraval kada odrastu i da će te posetiti, ali Miraval je za mene umro u septembru 2016. godine. Sve što sam videla godinama nakon, to je nažalost potvrdilo – navodi se u pismu.

Inače, kao što je poznato, Anđelina Džoli je prodala vinariju Chateau Miraval ruskom oligarhu Juriju Šefleru, zbog čega ju je Pit tužio. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz