Pretraži

,,ALEKSEJ NE TRAŽI DA IDE KOD DARKA“: Marina Gagić otkrila sve o odnosu sa pevačem

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Kako je Marina Gagić zbog cele situacije sa Darkom Lazićem u poslednje vreme često tema u medijima, ona je otkrila kako se nosi sa time i kako reaguje na sve to. 

  • Reagujem sada normalno, navikla sam se poprilično. Ništa me više ne šokira, ništa me ne iznenađuje, tako da sad je dosta lakše – rekla je Marina, a onda je prokomentarisala i odnos sa Darkom i kakvu komunikaciju imaju. 


  • Naš dosnos je korektan, samo ću to reći. Dobar, čujemo se samo oko deteta, dogovaramo se isključivo oko Alekseja. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega. Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti.

Bivša i sadašnja devojka pevača imale su neke nesuglasice i o tome se pisalo, a Gagićeva je sada otkrila šta je tu zapravo istina. 

Ispratila jesam, istina i nije baš kao što je on rekao u intervjuu, tako da… Nećemo, ovo me baš pogađa stvarno. Na sve mogu da diraju, samo na dete ne.

Ona je otkrila kako se snalazi da li joj teško pada što je samohrana majka, kao i ko joj je najveća podrška u svemu tome. 

  • Meni konkretno nije. Imam pomoć baš veliku od svoje porodice, prvenstveno od mame. On ima svu pažnju od nas, tako da stvarno je srećno dete. Uopšte ne oseti ničije odsustvo, te je otkrila da Aleksej ne traži često da ide kod tate. 

Ne, iskreno ne. Mislim da on nije proveo dovoljno vremena da stekne taj osećaj za njega. Sad ga ne pominje, ne znam šta će biti u budućnosti, ali to sve zavisi od Darka, pre svega. Koliko mu se on posveti, toliko će on da ga traži – zaključila je Marina. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz