Pretraži

„Ja sam u šoku“: Aleksandru Mladenović nepoznati muškarac iznenadio grandioznim poklonom, pa joj uputio važnu poruku (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Mladenović podelila je na svom Instagramu da je dobila romantični poklon, a potom pokazala i karticu koja je stigla sa iznenađenjem.

O ljubavnom životu popularne pevačice mediji spekulišu već neko vreme, a njen odnos sa izvesnim Darkom Dobričaninom mesecima privlači veliku pažnju javnosti. Iako su u početku redovno kačili zajedničke fotografije i išli na putovanja, Aleksandra je posle par meseci obrisala sve zajedničke objave, nakon čega se Darko nije pojavio na proslavi njenog rođendana.

Pevačica je potom sve zbunila fotkom u Darkovom zagrljaju, a u opisu ga je nazvala „drugom“ i čestitala mu na otvaranju restorana.

Sada, Aleksandra je okačila na svom profilu fotografiju nje i velikog iznenađenja koje joj je priredila nepoznata osoba. „Iznenađenjima nikad kraja, pa čak i kada ne znaš od koga su. Hvala misteriznom muškarcu“, napisala je ona uz slike.

Između ostalog, među buketima se našla i kartica od nepoznatog pošiljaoca koja je bila potpisana samo slovom N. „Samo želim da se smeješ“, poručio je on pevačici.

„Ja sam u šoku i želim da se zahvalim ko god da je ulepšao mi je dan i smejaću se celog dana sigurno. Svaka čast, stvarno sam oduševljena i šokirana i ovo je znak da postoje pravi muškarci“, istakla je ona u snimku koji je okačila njena drugarica.

Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz