Pretraži

Aleksandar Radojičić progovorio o finansijskim problemima

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ radojicic_aleksandar

On je zapažen u mnogim domaćim projektima, koji su ga proslavili, a kada su u pitanju budući projekti, mladi glumac otkriva da ga čeka predstava "Zaljubljeni Šekspir" u režiji Ane Tomović, ali i TV formati o kojima ne sme da otkriva detalje još uvek. Kada su uloge koje priželjkuje u pitanju, Aleksandar kaže da je spreman za nove izazove.

– Odnedavno sam član Beogradskog dramskog pozorišta i znam otprilike šta ću igrati u pozorištu i radujem se tome. Voleo bih što raznovrsnije, naravno. Voleo bih da me nateraju da kopam malo dublje, da se više posvetim, neki novi izazov.

Kao i njegovim kolegama, i za Radojčića gluma u pozorištu nosi sa sobom posebnu emociju zbog publike i njene momentalne reakcije.

– Satisfakcija je i jedno i drugo. Uglavnom ne volim da delim, jer sve ima svoju draž, ali naravno da je posebna draž kada imate konekciju sa publikom.

Kao i sa svakim drugim poslom, i u glumi su postojali momenti kada se preispitivao i čak bio nesiguran pri izvođenju određenih uloga.– Da, dosta puta se to desilo. Da li će sve ispasti kako treba ne znate do samog kraja, ali da sam bio nesiguran i da sam razmišljao, da. Samouvereno ulazim u svaki projekat, ali prosto preispitujem se do premijere pa čak i nakon, da li sam dobro razumeo ili može li to i drugačije. Pozorište zato i jeste posebno, jer može da se menja. Kako sazrevate, otvara vam se neka nova fioka u glavi, otvara vam se da neka uloga koju igrate već nekoliko godina prosto niste je gledali iz tog ugla i onda možete malo i da korigujete.

Na pitanja da li od glume može da se živi u Srbiji i da li mu pomaže reklamiranje proizvoda na društvenim mrežama, Aleksandar odgovara:

– Mora dosta stvari da se poklopi, da se poklope projekti i da to bude učestalo. Ljudi u našem poslu moraju da se bave i snimanjem i pozorištem i reklamom i Instagramom i da na taj način prosto imaju konstantan priliv novca – iskreno kaže za “Blic” i dodaje:

– To je danas jako rasprostranjeno i vreme u kom mi danas živimo. Sve je na prodaju i sve je reklama. Naravno, i u tome treba imati meru i treba znati da proceniš iza čega možeš da staneš, a iza čega ne.

Ne krije da su postojali trenuci finansijskih poteškoća kada je shvatio da mora imati i druge izvore novca.

– Jesam, naravno. Nemam taj luksuz da razmišljam samo gluma ili ništa pa da li ću ja imati da jedem ili ne, jer ja ipak imam i dete. Shvatio sam da moram da se bavim još nekim stvarima i da se pokrenem. Čak i kada ima posla, shvatam da uvek moram da imam i plan B – završio je Aleksandar sa izlaganjem.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz