Pretraži

ALBUM KOJI JE PROMENIO SVE: Corona se prisetio prve saradnje sa IDJ produkcijom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/corona_gethoven

Kada je reč o muzici, reper je 2015. godine na jučerađnji dan izbacio svoj treći studijski album "Getoven", koji je inače prvi koji je uradio u saradnji sa IDJVideos produkcijom.Album sadrži 11 pesama, a kao gosti se pojavljuju Foks, Rimski, Furio Đunta, Mejsi, Dunđa, Jovica Dobrica i Pistol Pete.

Kako je album izašao pre tačno sedam godina, Corona se prisetio ovog trenutka i na društvenim mrežama objasnio koliko mu je ovaj album promenio tok u karijeri:

Pre sedam godina na današnji dan izašao je album koji je promenio dosta toga i pokrenuo dosta toga što se danas dešava – napisao je reper uz objavljenu fotografiju koja je tada krasila naslovnicu albuma.

Corona je u saradnji sa nama nizao velike hitove među kojima su "Volim ovaj grad", "Ona", "Flow iza zgrade", "Kada padne mrak", "Bella", a tu su i dueti "Napetost" sa Rimskim i Foxom, "Oči boje viskija" sa Tanjom Savić i Rimskim, "Zločin bez dokaza" sa Tanjom Savić i Rimskim, "Karmin" sa Anom Kokić i Rimskim, "Prsten" sa Eminom Jahović i Rimskim, "Gad" s Rimskim,… 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz