Pretraži

„AKO ŽELI, NAĆI ĆE NAČIN DA POBEGNE“: Mirka Vasiljević o ljubomori i Vujadinu Saviću

Showbiz
0
Mirka Vasiljevič, Vujadin Savić
Photo: Instagram/savicvujadin

Naime, Mirka se dotakla brojnih tema, a onda otkrila i da nema ništa protiv da on izlazi i da nije ljubomorna, osim ako joj on ne daje povoda za to.– Nemam problem da Vujadin izlazi bez mene. Svako od nas ima svoju slobodu, svako ima pravo da radi šta god hoće. Ne možete nikoga ni u čemu zaustaviti. Ako želi, naći će način da pobegne – započinje Mirka i otkriva da i ona voli noćni život.

  • Volim da izađem sama, a volim i sa njim. Imam želje, volje i snage za izlascima, samo da je kvalitetno društvo – dodaje Vasiljevićeva.

Poznato je da je glumica i majka četvoro dece, a kako ističe ona i Vujadin nisu previše strogi, osim u pojedinim situacijama.

– Zavisi od događaja i situacije. Ako je on loš policajac, ja gledam da popustim. A onda kada dođe moja žuta minuta, on gleda da miri decu i bude dobar sa njima – napominje Mirka i za kraj ističe kako postoji određena doza ljubomora između nje i Vujadina.

Ako nema povoda, nema razloga za ljubomorom. Ne bih sigurno volela da nikada ne znam gde je i šta radi. Mene šta interesuje, ja direktno i otvoreno pitam. Ako imam neku sumnju, odmah sednemo i porazgovaramo. Nikada jedno drugom nismo pravili scene zbog ljubomore. Znamo šta je za javnost, a šta za privatnost – zaključuje Mirka Vasiljević.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz