Pretraži

„Ako sam htela da pošaljem poruku, morala sam da dobijem dozvolu od njega“: Pevačicine optužbe o maltretiranju od strane trideset godina starijeg muža šokirale sve

Showbiz
0
Credit: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mlada pevačica i poznati muzičar rešili su da stave tačku na svoj brak, međutim optužbe koje je ona iznela uzdrmale su javnost.

Pre nešto više od mesec dana sve je iznenadila vest da se poznati muzičar otac Majli Sajrus, Bili Rej Sajrus razvodi od 30 godina mlađe supruge Džoane Rouz, poznatije pod imenom Fajerouz, sa kojom je svega 7 meseci bio u braku.

Premda u tom trenutku medijima nije bio poznat jasan razlog njihovog rastanka, oni su uskoro počeli da iznose šokantne optužbe na račun onog drugog. Dok pevačica iznosi da je kantri pevač bio emocionalno, psihološki i verbalno “nasilan”, Bili iznosi da je zapravo ona ta koja se ponašala na taj način.

I nakon što je publika ostala zbunjena ovakvim navodima, Fajerouz je rešila da bude konkretnija, pa je za „PageSix“ otkrila kako je tačno izgledao njihov odnos u braku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus)

“Izbacio me je iz doma u Tenesiju istog dana kada je trebalo da imam dvostruku mastektomiju. Bili je imao veoma stroga pravila. Nisam imala automobil. Dozvoljeno mi je bilo da idem samo kod lokalnog kiropraktičara i jednom mesečno da sredim nokte… To je bila sistematska izolacija i nisam mogla da nađem hrabrost da odem. Ako sam htela da pošaljem poruku, morala sam da mu je pročitam da bih dobila dozvolu. Isto je bilo i za elektronsku poštu”, istakla je pevačica, pa dodala da je muzičar bio verbalno nasilan:

“Besneo bi na mene, vikao na mene iz svega glasa. Prestrašio bi me, vičući: ‘Ti glupa ku*ko, ludačo”, rekla je preplašena pevačica.

Podsetimo se, i sam početak njihovog braka nije išao u najboljem smeru. Premda su njih dvoje obećavali jedno drugom večnu ljubav i sreću, Bilijeva ćerka, pevačica Majli Sajrus nije baš bila oduševljena ovom vezom, pa je kako su navodili mediji kada je saznala da je njen otac zaprosio trideset godina mlađu pevačicu rešila da prekine kontakt sa njim.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz