Pretraži

„AKO BUDE „TA“ SVI ĆETE ZNATI“: Nucci progovorio o ljubavnom životu i ponudama koje dobija, a otkrio i sa kojim poznatim glumcem je u rodbinskoj vezi

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/nucciovde

Nucci je do sada uspešno uspeo da sačuva svoj privatni život od očiju javnosti, te nijedna njegova izabranica nije bila poznata medijima.Ipak, njega prate brojne spekulacije i bio je povezivan sa nekoliko devojaka sa javne scene.

Reper je, nastupajući na jednom festivalu, odbio da otkrije svoj ljubavni status i bio neodređen na pitanje da li će se njegova lepša polovina naći u publici.

Ne. Možda i nemam devojku. Ne želim da odgovorim na sva pitanja, mogu nešto i za sebe da zadržim. Svi smo mi kroz život prolazili kroz različite faze, išli iz veze u vezu… Ne vidim da to mora da bude ispraćeno samo zato što sam medijska ličnost, ali ako bude "ta" i ako bude želela da se medijski eksponira, svi ćete znati. Ako ne, ja ću to i dalje čuvati. I ja živim život kao svi drugi – rekao je Nucci za "Blic".

On je potom priznao da je nekoliko puta odvodio devojke kući posle nastupa, ali i da dobija razne ponude putem društvenih mreža.

Nastupam u klubovima gde su ljudi uglavnom u nekom pripitom stanju, svako je imao neke izjave, komentare, želje… Bilo je! (smeh) Moderno je vreme, danas svašta nešto dobijate u inboks na društvenim mrežama. Biću kulturan, pa neću reći šta mi sve stiže, ali eto, na primer, jedna devojka mi je rekla: ''Ja imam dečka, ali hajde ženi me ti, vidi kako izgledam'' – otkrio je Nucci.

U popularnoj seriji "U klinču", reper se našao rame uz rame sa kolegom Voyage-om, ali mu je ipak tokom snimanja najveća podrška bio glumac Slobodan Boda Ninković koji mu je teča.

Meni je teča Boda Ninković, to je neka familijarna stvar, tu je i cela ekipa serije… Nemam problem sa podrškom – rekao je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz