Pretraži

ADRIJANU LIMU OPTUŽILI DA PRETERUJE U FOTOŠOPU: Bivša manekenka zbog novih fotografija na meti kritika

Showbiz
0
adrijana lima
Foto: Pool Photo Events 02/IPA / Sipa Press / Profimedia


Otkako se pojavila na modnoj sceni, Adrijana Lima nije mogla da ne bude neprimećena. Brzinom svetlosti je osvojila srca miliona fanova, a ubrzo nakon toga i košarkaša Marka Jarića, sa kojim je kasnije stupila u brak tokom kog su dobili dvoje dece.  

Iako je važila za boginju lepote modeling sveta, u jednom trenutku odlučila je da se povuče zbog trudnoće i porodičnog života kom se posvetila poslednjih godina.

Novi dokumentarac ''Victoria's Secret: The Tour'' donosi priču o modnom brendu čije je zaštitno lice dugi niz godina bila upravo Adrijana, a da će i ona biti deo ovog filma javnost je saznala nakon što se pojavio prvi trejler. 

Iako je godinama unazad važila za jednu od najzgodnijih i najlepših žena na svetu, mnogi nisu mogli a da ne primete da se Adrijana tokom poslednjih godina dosta promenila. Ipak, osim kilaže koja logično ne može da bude ista kao pre trudnoće, sve drugo je ostalo isto, pa se Adrijana i dalje može pohvaliti savršenom lepotom. Međutim, korisnici društvenih mreža često umeju da budu surovi, pa je tako bilo i ovog puta, kada su bivšu manekenku optužili da se podvrgavala brojnim estetskim zahvatima zbog kojih se navodno njeno lice izobličilo.  

Foto: Pool Photo Events 02/IPA / Sipa Press / Profimedia

Foto: Pool Photo Events 02/IPA / Sipa Press / Profimedia

 

Nedavno je objavila i svoje fotografije sa Venecijanskog festivala, a korisnici društvenih mreža oduševili su se prizorom budući da je na tim fotografijama delovala kao da je liniju dovela do savršenstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Međutim, ubrzo je postalo jasno da je u pitanju samo dobro poziranje, dok je bilo i komentara koji su tvrdili da je manekenka koristila fotošop.

Foto: Rocco Spaziani / UPI / Profimedia

Foto: Rocco Spaziani / UPI / Profimedia

 

Bilo kako bilo, činjenica je da je jedna Adrijana i dalje jedna od najlepših žena svih vremena koja je šetala pistom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz