Pretraži

ADRIJANA LIMA SE VRAĆA U VELIKOM STILU: Manekenka najavila novu kampanju za dobro poznati brend (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/adrianalima

Adrijana Lima spada u jedno od najznačajnijih imena sa kojima je brend "Victoria's Secret" sarađivao. Bila je jedna od njihovih anđela od 2009. pa sve do 2018.godine kada se na kraju revije u Njujorku oprostila od ove modne kuće, obožavalaca i dobro poznatih "krila" uz suze.



Adrijana se u 41.godini i posle rođenja trećeg deteta, Sajana, prošle godine i dalje aktivno bavi manekenstvom. U ovoj kampanji biće zaštitno lice novog parfema "Heavenly Eau de Parfum". Na objavljenim snimcima i slikama iz reklame imamo priliku da je vidimo u žutoj haljini od tila u kojoj je očarala publiku.

 

  • Tako sam uzbuđena što ću ponovno raditi sa Victoria's Secret, brendom koji je meni uvek bio kao porodica. Biti lice ove kultne kampanje i parfema je tako posebno jer prekrasno nadopunjuje ženski sjaj, što i jeste simbol inspirativne misije "Victoria's Secret", da slavi svaku ženu. Bilo je neverovatno ponovno biti na snimanju sa svima i sjajno smo se proveli dok smo se trudili da ožiivmo ovu poruku kroz ovaj vanvremenski miris – oglasila se Adrijana Lima.

Nakon objavljenog povratka ove ikone usledili su brojni pozitivni komentari na društvenim mrežama.

 "Kraljica", "Ikona se vratila", "Ovo je neverovatno", "Prelepa", "Povratak korenima", "Tako sam srećna", samo su neki od njih.

Iz kreativnog sektora ove kuće podelili su svoje utiske povodom obnove saradnje sa Limom.

  • Čast je što se svetska ikona vratila kao lice naše nove kampanje "Heavenly Eau de Parfum". Adrijana nije samo omiljeni član porodice "Victoria's Secret", već i i predstavlja suštinu ovog parfema. Kao i uvek, Adrijanina očaravajuća energija na setu ove kampanje podigla je glamurozni i blistavi sjaj ovog mirisa na viši nivo i jedva čekamo da to podelimo sa svima – rekla je potpredsednica kreativnog sektora "Victoria's Secret Beauty & PINK" Trejsi Deleu, piše magazin "Pipl".

Brend je ove godine najavio povratak njihove prepoznatljive godišnje revije nakon nekoliko godina pauze. Bili su na udaru kritika nakon izjava bivšeg čelnika Eda Razeka da su plus sajz modeli neprihvatljivi za ovu kuću. Sa najavom revije usledilo je i saopštenje da će brend podržati raznolikost kada je reč o izgledu manekenki. Ostaje nam da vidimo da li će poznata manekenka biti deo i ovog događaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz