Pretraži

ADRIJANA LIMA OSVOJILA VENECIJU: Bivša manekenka prkosi kritikama, još jednom pokazala zašto važi za jednu od NAJLEPŠIH žena sveta! (FOTO)

Showbiz
0
adrijana lima
Foto: Rocco Spaziani / UPI / Profimedia

Na čuvenoj Mostri sinoć se pojavila u intrigantnoj haljini u crnoj boji i sa svetlucavim detaljima.  Slavna Brazilka prošetala je crvenim tepihom na premijeri filma "The Killer" reditelja Dejvida Finčera. 



Filmski festival u Veneciji sinoć je bio malo drugačiji u odnosu na prethodne godine – ovog puta nije bilo toliko zvanica na crvenom tepihu gde su se pored Adrijana Lime pojavile i model Rouz Bertam i tv lice Hofit Guran, a na dešavanja i te kako ima uticaj štrajk holivudskih glumaca i scenarista koji je počeo pre nekoliko meseci.

Manifestacija se ipak održava uprkos tom štrajku, pa pored brojnih filmskih detalja pristižu iz Venecije i modne priče. Adrijana Lima je na Filmskom festivalu u Veneciji pozirala u elegantnoj, dugoj, crnoj haljini sa golim leđima.

Foto: Pool Photo Events 02/IPA / Sipa Press / Profimedia

Adrijana Lima, Foto: Pool Photo Events 02/IPA / Sipa Press / Profimedia

 

Lima se, sudeći po njenom osmehu, sjajno provodila na premijeri, a mnogi su primetili da se njeno sinoćnje izdanje dosta se razlikuje od njenog stila koji je promovisala pre trećeg porođaja. 

Zna se da je Adrijana Lima u trećoj trudnoći dobila višak kilograma, nakon čega se našla na meti brojnih komentara da više ne izgleda "lepo kao pre". 

Ipak, Lima uspešno prkosi kritikama i šalje poruku da se oseća veoma zavodljivo u svojoj koži, iako se navodno ne uklapa u standarde "besprekornog" izgleda. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz