Pretraži

ADRIJANA LIMA ODGOVORILA NA PROZIVKE: Manekenka se oglasila nakon negativnih komentara na račun njenog izgleda (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/adrianalima

Bivša manekenka Adrijana Lima oglasila se nakon što se našla na meti brojnih negativnih komentara na račun njenog lica.

Na sinoćnjoj premijeri filma „The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes“ u Los Anđelesu, brazilska manekenka Adriana Lima pojavila se sa ćerkama Serenom i Valentinom i svojim partnerom Andreom Lemerom.

Ona se na premijeri pojavila u crnoj kratkoj rolka-haljini dugih rukava. Haljina je na sebi imala geometrijske šare u crvenoj boji. Ona je za ovo veče svakako odabrla crveno-crnu kombinaciju, jer je pored haljine na sebi imala crne hulahopke i crvene špicaste sandale na štiklu, a celom izgledu doprineo je crveni ruž.

adrijana lima
Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako je Adrijanina kombinacija bila očaravajuća, ono što je najviše pažnje privuklo jeste izgled njenog lica. Manekenkino lice je bilo naduto, što je izazvalo različite reakcije i komentare. Dok su neki bili zabrinuti zbog njenog izgledom, drugi su imali krajnje neprimerene komentare.

adrijana lima
Foto:Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Već mesecima unazad spekuliše se o izgledu njenog lica, a neki čak misle i da je preterala sa botoksom. Da se podvrgavala raznim estetskim zahvatima pričalo se i ranije, ali Adrijana nije želela da odgovara na takve prozivke – sve do sinoć.

Ona je na Instagramu objavila sliku na kojoj nema ni trunku šminke, pa je napisala:

– Lice umorne mame jedne tinejdžerke, dvoje predtinejdžera, jednogodišnjaka koji uči da hoda i tri psa. Hvala što brinete.

Adriana Lima
Foto: Instagram printscreen/adrianalima

Ona je, podsetimo se,  i ranije za magazin „People“ komentarisala da je treća trudnoća uticala na njen izgled.

– Svaki dan moram da podsećam sebe: „Slušaj, prihvati ko jesi. Prihvati svoje telo. Ovo je trenutno izgled nakon što sam se porodila. Da, podarila sam nov život, to je tako veliki blagoslov. Svako telo drugačije reaguje u trudnoći i nakon drugog stanja.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz