Pretraži

Adele oduševila svojim izgledom u emisiji uživo (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/adele

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni, Adele je postala prepoznatljiva kako po neverovatnim vokalnim sposobnostima, tako i po tome što je bila plus size. Niko je zbog toga nije osuđivao i retko kada je nailazila na negativne komentare.



Ipak, jedno vreme, Adele je izbegavala javnost, a onda se pojavila fotografija na kojoj se vidi da je pevačica vidno smršala. Iako su komentari bili raznoliki, mediji su preneli da je pevačica odlučila da uzme stvari u svoje ruke, da je počela da pazi na ishranu i da redovno ide na treninge.

Sada, mnogo meseci kasnije, Adele se prvi put uživo pojavila u televizijskoj emisiji i doslovno oduvala sve svojim pojavljivanjem. 

Pevačica je bila domaćin čuvene američke humoristične emisije i nastupila je u kratkoj emisiji The Bachelor, gde se takmičila da osvoji neženju, pevajući svoje najveće hitove. Tokom malog dela, rekla je: „Ovde sam jer sam u svom životu doživela puno slomljenog srca – prvo u 19, a zatim, nekako čuveno, u 21, a zatim, još poznatije, u 25 godina. "Imam zaista dobar osećaj u vezi s Benom. Tek je noć, ali već sada znam da će on biti sledeća ljubav u mom životu." – našalila se ona.

Podsećamo,  Adele se razvela od supruga Simona Koneckog još 2011. godine na sudu u Los Angelesu, pet meseci nakon što je potvrdila da su se rastali nakon tri godine braka. Par ima jednog sina, osmogodišnjeg Gabrijela. Potvrđujući razdvajanje para u aprilu 2019. godine, predstavnik Adele rekao je da su i dalje „posvećeni podizanju sina zajedno s ljubavlju“.

Njeno gostovanje možete pogledati u sledećem klipu: 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz