Pretraži

ADEL PREKINULA KONCERT NAKON TUŽNIH VESTI: Pevačica se publici obratila potresnim rečima i rasplakala sve (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Adele

Adel je odlučila da na svom nastupu u Las Vegasu oda počast preminulom glumcu Metjuu Periju nakon njegove iznenadne smrti.

– Pamtiću taj lik do kraja života – rekla je pevačica o zvezdi serije „Prijatelji“, koji je glumio Čendlera Binga u pomenutoj hit seriji. Podsetimo, Peri je umro u svom domu u Los Anđelesu, a imao je 54 godine.

Popularna pevačica, koja je ranije izjavila da više ne pije alkohol, takođe je pričala o Perijevoj borbi sa zavisnošću od droge i alkohola, piše Page Six.

– Bio je tako otvoren oko svoje borbe sa zavisnošću i treznošću, za šta mislim da je neverovatno, neverovatno hrabro – istakla je pevačica.

 

Adel je zahvalila pokojnom glumcu što je uneo „toliko radosti“ u njen život, uprkos tome što je Perija poznavala samo putem serije. Takođe je primetila kako je Perijev lik bio onaj najbitniji u njenom detinjstvu, a jedan od njenih prijatelja „oponašao ga je odlično“.

metju peri
Foto: Youtube printscreen/ABC News

Radio bi to sve vreme da nas nasmeje. Ako je neko od nas imao loš dan ili se osećao potišteno, samo bi se pretvarao da je Čendler i imitirao ga – prisetila se. Dodala je kako je lik iz serije „mnogo uradio za nju“ i nazvala ga „jednim od najboljih likova iz komedija ikada„.

U Melburnu, pevač Čarli Put takođe je odvojio malo vremena tokom svog koncerta kako bi odao počast glumcu. U videu objavljenom na TikToku, pevač je zajedno s publikom otpevao pesmu iz uvodne špice “Prijatelja” dok je on svirao klavir.

Mnoge zvezde, obožavatelji i prijatelji reagovali su na vest o glumčevoj iznenadnoj smrti otkako je objavljena. Detalji oko Perijeve smrti još uvek su nepoznati.

U nedelju su izvori iz policije rekli TMZ-u da su u Perijevom domu pronađeni različiti lekovi na recept, uključujući lekove protiv depresije, anksioznosti i KOPB-a. Ilegalne droge, međutim, nisu pronađene u njegovom domu. Zvanični uzrok smrti nije prijavljen.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz