Pretraži

Adel otkrila kada izlazi njen novi album „30“

Showbiz
0
Photo: Instagram/adele

Njen novi album zove se "30", kako je nagovešteno na bilbordima, i izlazi 19. novembra. 

Adel je objavila vest na društvenim mrežama.

  • Usput sam naučila mnogo blistavih istina o sebi. Skinula sam mnogo slojeva, ali sam zato spremna ako se pojave novi. Otkrila sam zaista korisne i zdrave stavove kojima se treba voditi, i osećam se kao da sam konačno ponovo pronašla svoj osećaj. Otišla bih toliko daleko da kažem da se nikada u životu nisam osećala mirnije. I tako, spremna sam da konačno izbacim ovaj album – navela je ona u svojoj objavi, koju možete pogledati ovde.


  • Osećam se kao da je ovaj album samouništenje, zatim samorefleksija, a  onda neka vrsta samoiskupljenja. Ali osećam se spremno. Zaista želim da ljudi ovoga puta čuju moju stranu priče – rekla je Adel za britanski "Vogue".

Rekla je da, iako album "30" ne govori o razvodu, on se bavi njenim rastankom od Simona Koneckog, delimično u korist njenog sina.

  • Osećala sam se kao da želim da mu kroz ovu muziku, kada je imao dvadeset ili trideset godina, objasnim ko sam i zašto sam dobrovoljno odlučila da mu uništim ceo život u potrazi za sopstvenom srećom. Ponekad ga je činilo zaista nesrećnim. I to je za mene prava rana za koju ne znam da li ću ikada uspeti da je zalečim – izjavila je pevačica.

"30" je četvrti Adelin studijski album nakon 25. novembra 2015. godine. Na dodeli Gremija 2017. Adel je kući odnela nagradu za album godine i najbolji pop vokalni album za njen album "25".

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz