Pretraži

Poznata pevačica odbila ponudu vrednu 200 miliona dolara: Odluka koju je donela sve ostavila bez teksta, a razlog je i više nego razumljiv

Showbiz
0
Photo: Instagram/adele

Popularna pevačica donela je odluku zbog koje se mnogi čude, pa odbila ponudu vrednu vrtoglavih 200 miliona dolara.

Pre nekoliko dana javnost je šokirala vest da se popularna pevačica Adel nakon vanvremenskih hitova i mnogobrojnih nastupa, povlači sa javne scene.

Naime, Gremi dobitnica je pre nekoliko dana tokom svog koncerta u Minhenu najavila da planira dugu „pauzu“ nakon što završi svoju turneju u Las Vegasu u novembru.

„Provela sam poslednjih sedam godina gradeći novi život za sebe, i želim da ga živim“, rekla je Adel, dok je njen glas drhtao. „Želim da živim novi život koji sam gradila.“

Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Dodala je da možda neće stati na scenu „veoma dugo“.

I premda je ova vest veoma šokirala javnost, kao još veći šok je došlo saznanje o cifri koju je pevačica odbila kako bi se posvetila svom privatnom životu.

Naime, kako navodi izvor za „Daily mail“ to je bila ponuda koja je mogla da je odvede u Kinu, gde bi imala nastupe u kazinu u Makau slične onima koje je imala u Las Vegasu pod nazivom „Vikendi sa Adel“. Izvor takođe navodi da bi pevačica za nastavak turneje dobila 200 miliona dolara.

Ipak, ona je odlučila da ne odustaje od svoje odluke da se posveti porodici i da na neko vreme napravi pauzu od svoje karijere.

Screenshot: Youtube/Adele

„Bilo je mnogo ponuda, ali ona ih je sve odbila jer želi da bude kod kuće sa svojim detetom. Kineski agent je za dogovor stavilo milione dolara na sto, ali na kraju ona to nije htela da uradi. Stavila je svoje dete, partnera i sebe na prvo mesto „, istakao je izvor.

Podsetimo se, Adele je imala dinamične poslednje godine, kako na privatnom tako i na profesionalnom planu.

Godine 2019. Adele i Simon Konecki, sa kojim ima jedno dete, objavili su svoj razvod. Od 2021. godine je u vezi sa sportskim agentom Ričom Paulom, o čijem statusu se pevačica nije oglašavala, dok se špekuliše da su vereni.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz