Pretraži

Adel će dobro naplatiti suze obožavalaca! Fanovi šokirani astronomskim cenama ulaznica za koncerte

Showbiz
0
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Adel je očito odlučila da dobro naplati suze obožavatelja. Mnogi su ostali šokirani cenama ulaznica za poslednje koncerte ove pevačice pre najavljene muzičke pauze.

Las Vegas je poslednja muzička stanica britanske pevačice Adel, koja će nakon nastupa u novembru ove godine otići na dužu pauzu.

– Želim veliku pauzu nakon svega ovoga i mislim da želim da radim druge kreativne stvari neko vreme. Znaš, ja uopšte ne pevam kod kuće. Koliko je to čudno? – rekla je Adel za nemački ZDF pre deset rasprodatih nastupa u Minhenu.

Međutim, Adel je očito odlučila da dobro naplati suze obožavalaca. Mnogi su ostali šokirani cenama ulaznica za poslednje koncerte ove pevačice pre najavljene muzičke pauze.

Screenshot: Youtube/Adele

Na stranici Seat Geek za prva mesta do bine potrebno je izdvojiti više od 5.000 dolara, dok će oni najudaljeniji od bine morati da izdvoje „samo“ između 3.500 do 4.800 dolara.

Neki preprodavci nude ulaznice za astronomske cene pa se preprodaju od 13.000 do čak 70.000 dolara za mesta ispred bine. Mnogi su ostali zaprepašteni cenama ulaznica, a svoje nezadovoljstvo izrazili su na društvenim mrežama.

“Ulaznice u Minhenu su bile besplatne naspram ovih cena“, „Ako dozvoliš ovo kao umetnik, onda gubim svako poštovanje prema tebi“, „Zato je dosta Amerikanaca stiglo na koncerte u Nemačkoj“, pisali su obožavaoci na Instagramu.

Adel verovatno priprema finansijske zalihe nakon što je odlučila da krene u novu karijeru, i to glumačku.

– Adel više od godinu dana pohađa intenzivne časove glume kod vrhunskog holivudskog trenera. Kad se posveti nečemu, tome da 100 odsto sebe – rekao je izvor za Daily Mail.

– Jedan holivudski izvor koji je na visokoj poziciji savetovao joj je da, ako već nije, krene na kurs dikcije jer će joj njen prirodni naglasak ograničiti uloge – dodaje izvor.

Postoji i film na kom bi volela da radi, ali još ne postoji scenario jer, kako kaže, scenarista nije „mentalno spreman“ za to. Iako mnogi komentarišu cene ulaznica u Las Vegasu, početkom septembra izašla je vest da je Adel odbila potencijalnu isplatu od 200 miliona dolara, što bi možda bio i njen najveći honorar u karijeri.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz