Pretraži

90 HILJADA DOLARA SAMO ZA FOTOŠOP: Pogledajte na koje sulude stvari Kim Kardašijan troši milione (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan je nesumnjivo od svog imena uspela da stvori poznati brend, a o njoj svako na svetu ima neko mišljenje. Uz toliko slavu ide i ogromno bogatstvo da se ponekad ispostavi da Kim ne zna šta da radi sa tolikim novcem, pa se često njime razbacuje.

——————– Sponsored ——————–


Poznato je da Kim voli da poklanja skupe darove, pa je tako svog suprugu Kanjeu Vestu kupila nekoliko automobila i to dok još nisu bili u braku. Za ove "mašine", Kim je izdvojila milione. Takođe, svim devojčicama u njihovoj porodici jednom je kupila male Louis Vuitton torbe od kojih svaka košta po nešto više od hiljadu dolara.Za 35. rođendan Kloi Kardašijan Kim joj je poklonila mini torbicu u obliku plavog patlidžana optočenu dijamantima, a koja je koštala 4.500 dolara.

U januaru ove godine Kim je uspela da zaprepasti fanove kada se pohvalila veštačkim zubima otpočenim dijamantima čija cena se procenjuje na oko 100 hiljada dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

new grillz

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 11, 2019 at 2:33pm PST


Još jedna njena velika strast jesu torbe za koje je spremna da izdvoji ogromne sume novca. Za neke od aksesoara koje je prošetala, a čija cena je vrtoglava, potrebno je dobiti posebnu pozivnicu kako bi se otišlo u radnju i dobila mogućnost za kupovinu te torbe. Najskuplji primerak koji je nedavno prošetala jeste Hermes torbica koja je koštala oko 130 hiljada dolara.


Pored torbica, garderoba je njena velika strast. Tako je ove godine ponela jednu od najskupljih kombinacija ikada kada se na jednom događaju pojavila obučena u kaput i čizne koji izgledaju kao da su sastavljeni od dolara, a celu kombinaciju je upotpunila torbicom u obliku vreće sa novcem. Cena kaputa i torbice je oko 10 hiljada dolara.


Osim garderobe za nju, Kim odvaja mnogo novca kako bi njena deca bila obučena u brendiranu garderobu od glave do pete. 


Najviše novca Kim svakako troši na putovanja i nekretnine. Na odmore ide privatnim avionom, ali i iznajmiljuje cela ostrva na šta troši milione.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 5, 2019 at 10:14am PDT


Ono što je najbizarnije jeste da Kim i njena porodica plaćaju paparacima pozamašne sume kako bi fotošopirali njihove fotografije. Za ovo, Kim godišnje izdvoji i 90 hiljada dolara godišnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💘

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 14, 2018 at 1:57am PDT


Pored svega ovoga, Kim Kardašijan ipak deo novca da je u humanitarne svrhe raznim udruženjima, ali i bivšim zatvorenicima od kojih je jednom čak i obezbedila plaćenu kiriju u narednih pet godina.


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz