Pretraži

20 GODINA JE LAGALA: Izašao dokumentarac o Paris Hilton, gde je progovorila o zlostavljanju (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot; Youtube/ The Drew Barrymore Show

Paris je objavila dokumentarac na Youtube kanalu, u kojem je otkrila stvari koje su do sada bile skrivene od javnosti. 

Starleta je naslednica lanca hotela i deo u dokumenarcu sa finansijama apsolutno nije sporna stavka u dokumentarcu, međutim detalji koje je otkrila u izdatom dokumentarcu otkrivaju krajnje uznemirujuće činjenice o njoj. Pomenuti dokumentarac otkriva da starleta trenutno ima devetnaest linija proizvoda sa svojim imenom, a zbog svoje prirode posla čak dve trećine godine provede na putovanjima. Međutim, ovo su samo detalji sa dobre strane medalje. 

Druga strana je mnogo teža. U svom dokumentarcu, Paris je progovorila o zlostavljanju koje je proživljavala dok je bila tinejdžerka. 

Nakon što su je roditelji poslali internat "Provo Canyon" u saveznoj državi Juta, doživela je nasilje. Kako Paris tvrdi, radnici škole "palili" su se na zlostavljanje dece i na to da ih skidaju i muče. Tvrdi da je bila fizički i mentalno zlostavljana i pretučena kao i da su je primoravali da uzima lekove. Mnogo je žrtava ovakvog nasilja o čemu i svedoče priče bivših učenika internata, dodala je Paris.

U dokumentarcu možemo da čujemo i njenih 11 glasova, a ne samo onaj karakterističan po kojem je prepoznatljiva, a koji zapravo ne oslikava njenu boju glasa. Na početku filma rečenicu: "Ovo je Parsi Hilton" izgovara na 11 načina.

"Sve ovo vreme ja glumim nešto, kako svet nikad ne bi zaista znao ko sam. Prava ja je zapravo prilično pametna i nisam glupa plavuša. Samo sam jako dobra u pretvaranju da jesam", izjavila je dubokim glasom u australijskoj emisiji "Sanrajs".

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz