Pretraži

14 GODINA BRAKA KARLEUŠE I TOŠIĆA: Zbog ovog detalja svi bruje o njihovom odnosu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Poznati par se 2008. godine zavetovao na večnu ljubav a nedugo nakon spektakularne žurke i ceremonije Jelena se ostvarila i u ulozi majke i rodila dve ćerke, Atinu i Niku. 



U međuvremenu je Jelenin i Duškov brak prošao kroz najrazličitije faze, a vodeća tema u 2022. godini je situacija kada je pevačica prijavila svog supruga policiji za navodno nasilje u porodici.

On je tada dobio privremenu zabranu prilaska, a nakon što se situacija smirila, Karleuša je rešila da odbaci prijavu i da ne goni Duška na sudu.

Od tada se redovno spekulisalo u kakvom su oni odnosu, a iako je nekada par voleo da se eksponira u javnosti, stvari su se promenile te oni svoju intimu čuvaju za sebe.

Screenshot: Instagram/ karleusastar

Screenshot: Instagram/ karleusastar

 

Ipak, jedan događaj nedavno je pokrenuo Jelenu da da izjavu. U pitanju su pisanja medija da su se pop zvezda i bivši fudbaler razveli, što je ona oštro demantovala navodeći da to nije istina.

  • Moram da demantujem. Nisam se razvela i nisam šamarala Duška. Ja sam nežna žena – objasnila je ona i tako stala na put glasinama.

Ipak, ono što je svima zapao za oko je to što je Jelena inače veoma aktivna na društvenim mrežama, a ove godine među njenim objavama nije bilo ni reči o godišnjici braka.

Jedina objava koju je postavila je njen selfi, dok se Tošić povodom godišnjice još uvek se nije oglasio.

Zbog toga fanovi smatraju da njih dvoje trenutno nisu u najboljem odnosima, ali, kako Duško često provodi vreme u njihovoj zajedničkoj kući, pretpostavlja se da rade na tome da izglede stvari.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz