Pretraži

Seksi iz Crnog Ceraka progovorio o venčanju sa pevačicom: Reper otkrio kada će izgovoriti sudbonosno „da“

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:seksisuperstar

Član Crnog Ceraka Biba je nedavno postao tata po prvi put, a tom prilikom se oglasio i Relja Despotović poznatiji kao Seksi, njegov prijatelj i još jedan od članova ove poznate rep grupe, pa otkrio da li i on planira da stane na ludi kamen s obzirom na to da je u ozbiljnoj vezi sa mladom pevačicom Anastasijom Ićirup.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Seksi Seksi (@seksisuperstar)

Seksi već neko vreme uživa u ljubavi sa mladom pevačicom Anastasijom, a da je njihova ljubav svakog dana sve jača pokazuju i mnogobrojni zajednički snimci na društvenim mrežama koje ovaj par neretko objavljuje.

Njihovi zajednički snimci na Tiktoku broje i po više od milion pregleda, a komentari na njihov račun su neizbežni.

@taasaa2 mornings like this 🍀 #fyp #viral #foryoupage #anastasijaicurup #crnicerakdarkside ♬ Originalton – Zera

“Prelepi ste“, “Prava ljubav“, “Slatki ste mnogo“, su samo neki od komentara koji se nalaze ispod njihovih snimaka.

Očigledno da u ekipi Crnog Ceraka vlada ljubavna atmosfera, pa se sada i Relja Despotović poznatiji kao Seksi dotakao teme o svom venčanju.

– Biće svadbe svakako. Samo treba da se još nešto poklopi i poslovno i privatno nevezano za ljubavno, ali svakako se dešava. Sad kad je bila Bibina svadba sam se iskombinovao. Neke pantalone, sako i džordanke dole, znaš koji gas. Možda budem i na svoju došao u džordankama – ispričao je Relja, prenosi Telegraf.

Dok su Biba i Seksi pronašli ljubav, status ostala dva člana Crnog Ceraka, odnosno Bandre i Armanija nije poznat javnosti još uvek, ali ne bi bilo čudno da i oni stanu na ludi kamen u skorije vreme.

Prisetimo se, Đorđe Bibić poznatiji kao Biba juče je postao tata po prvi put, a njegova supruga Saka je na svom Instagram storiju objavila fotografiju bebe iz porodilišta, dok su članovi Crnog Ceraka čestitali Bibi na ovoj važnoj životnoj ulozi preko njihovog zvaničnog Instagram profila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News