Pretraži

Sabrina, Kamila i njihov BIVŠI dečko zajedno na sceni! Ovogodišnja VMAs dodela nagrada bi mogla napraviti pravu dramu na muzičkom nebu

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:shawnmendes/camilacabelo/sabrinacarpenter

Velika vest sa crvenog tepiha za VMAs 2024. godine je dolazak Kamile Kabeljo, Sabrine Karpenter i Šona Mendeza kao izvođača na ovom prestižnom događaju.

Iako bi ovo moglo zvučati kao fantastična prilika za ljubitelje muzike da uživaju u nastupima troje talentovanih izvođača, obožavaoci su uzbuđeni iz potpuno drugog razloga: nagađa se da su njih troje uvučeni u haotičan, muzički ljubavni trougao koji ih prati već neko vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Ako ste tek započeli istraživanje ovog uzbudljivog dela interneta, evo kratak pregled situacije: Kamila Kabeljo i Šon Mendez su bili u dugoj i veoma medijski praćenoj vezi, koja je trajala nekoliko godina. Nakon njihovog raskida, Šon je prešao u vezu sa Sabrinom Karpenter, zvezdom koja je stekla popularnost kao mlada pevačica i glumica.

Ta veza je takođe imala svoj kraj, a sada je Sabrina objavila svoj najnoviji album „Short n’ Sweet“ koji je ubrzo postao predmet spekulacija među fanovima. Naime, u ovom albumu su se pojavile pesme za koje se smatra da su inspirisane njenim odnosom sa Šonom, kao i njegovom prethodnom vezom sa Camilom.

I tako, sada, dok Sabrina promoviše svoj novi album i dok Kamila i Šon nastavljaju svoje karijere, trio će se morati suočiti jedno s drugim na VMAs dodeli nagrada. Ova situacija obećava da će doneti uzbudljive trenutke i potencijalno dramu koja može dodatno uzburkati medijsku scenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Fanovi na društvenim mrežama su već počeli da spekulišu o mogućim interakcijama među njima tokom ceremonije, a mnogi su uzbuđeni zbog mogućih neprijatnosti ili čak iznenađujućih trenutaka koje bi mogla doneti ova situacija.

Komentari i mimovi na internetu ne prestaju da preplavljuju feedove, dok obožavaoci razmenjuju teorije o tome kako će ovaj sastav uticati na atmosferu na VMAs i šta bi sve moglo da se dogodi na ovom događaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Sa sve većim interesovanjem medija i fanova, VMAs 2024. godine se očigledno priprema da bude jedno od najzanimljivijih i najpraćenijih muzičkih događaja godine, sa posebnim fokusom na dinamične odnose između Kamile, Sabrine i Šona.

Bez obzira na to šta će se zaista desiti, jedno je sigurno – pažnja će biti uprta u njih, a fanovi će imati o čemu da pričaju dugo nakon završetka ceremonije!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News