Pretraži

RAZVODI SE NAJVEĆI HOLIVUDSKI ZAVODNIK! Supruga slavnog glumca podnela papire za razvod i otkrila šta zahteva od njega

News
0
Foto:Printscreen/Youtube:saturdaynightlive

Poznati glumac i njegova suprugu odlučili su da stave tačku na svoj brak, a sada je otkriveno i šta je tražila od njega nakon razvoda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Bonet (@officiallisabonet)

Iako se ovaj bračni par rastao pre dve godine, glumica Lisa Bonet je tek sada odlučila da podnese zahtev za razvod, prenosi “TMZ“.

Ovaj poznati holivudski par ima dvoje dece, Lolu i Nakona, te je glumica tražila da ona i Momoa imaju zajednički fizičko i pravno starateljstvo nad njihovom decom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Bonet (@officiallisabonet)

Kako strani mediji prenose, ona od njega nije tražila nikakvu novčanu nadoknadu, pa je po svemu sudeći jasno da su oni imali predbračni ugovor, te da je sva imovina podeljena.

Bivši supružnici su 2022. godine pratiocima na društvenoj mreži Instagram objasnili zašto su se odlučili na taj korak i time stavili tačku na dalja nagađanja o njihovom odnosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Bonet (@officiallisabonet)

– Svi smo se promenili u ovom transformacionom vremenu. Revolucija se dešava i naša porodica nije izuzetak. Osećamo se kao da rastemo kroz seizmičke promene koje se dešavaju. I zato delimo porodične vesti o razvodu. Ne delimo to zato što mislimo da je to važna vest, već da to učinimo dostojanstveno i iskreno. Ljubav između nas se nastavlja i razvija na način na koji mi želimo. Nepokolebljiva je naša privrženost svetom životu i deci. Učimo decu koliko god je to moguće. Živimo molitvom. Neka ljubav pobedi – napisali su oni tada.

Zanimljiva činjenica je to da su oni važili za jedan od skladnijih parova u Holivudu, pa je sve zatekla informacija da se ovaj glumački par rastaje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News