Pretraži

Raduje se svakom trenutku: Ana Rajković pokazala kako izgleda u četvrtom mesecu trudnoće (FOTO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni par, influenserka Ana Rajković i proslavljeni golman Predrag Rajković, nedavno su sve obradovali lepim vestima iz njihovog porodičnog doma.

Pre dve nedelje, Ana je neočekivano podelila emotivan snimak na svom profilu i otkrila da je po treći put u drugom stanju. Njihova dva sina su uz pomoć balona otkrili da cela porodica sa nestrpljenjem iščekuje devojčicu za nekoliko meseci.

Ana je često isticala da joj je jedina neostvarena životna želja, nakon dva sina, da bude i mama devojčice, a kako je otkrila ubrzo nakon vesti da je trudna, i muški deo porodice se nadao da će dobiti ćerku, odnosno sestru.

Da i njeni sinovi sa nestrpljenjem očekuju dolazak prinove, influenserka je pokazala nedavno kada je podelila igračku Mini Maus u skupocenoj Birkin torbi uz snimak njenog starijeg sina koji je oduševljeno otkrio da je u igraonici uhvatio ovu igračku „za bebu“.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ana Rajković je sada podelila na svom Instagram profilu da je ušla u 4 mesec, kao i stomak koji je počeo da joj se nazire.

„Konačno se malo vidimo“, napisala je ona uz snimak sebe u uskoj, sivoj haljini.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Podsetimo, influenserka je nedavno proslavila svoj 28. rođendan u društvu supruga i najbližih prijatelja, a tom prilikom je otkrila da je Peđa uspeo da joj ispuni sve životne želje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News