Pretraži

Prvi VIDEO Vojaževe devojke: Tamara Kujačić otkrila kako zvuči kada priča na srpskom jeziku – jednim detaljem oduševila sve i prikupila pola MILIONA pregleda! (VIDEO)

News
0

Vojaževa devojka Tamara Kujačić na Tiktoku je odgovarala na pitanja pratilaca, te tom prilikom su svi imali priliku da čuju njen glas po prvi put, ali i da saznaju neke detalje o njoj koje nisu znali.

Ona i Vojaž su neretko u centru pažnje zbog njihove magične ljubavne priče, koja je svakog dana očigledno sve lepša. Ovaj mladi par neretko deli svoje zajedničke vtrenutke na društvenim mrežama, a kada to urade ceo internet bude iznova iznenađen zbog njihovog skladnog odnosa.

Ono što je poznato jeste da Tamara ne živi u Srbiji već u Norveškoj, pa nikome do sada nije bilo baš jasno koji jezik ova mlada Mihajlova izabranica govori, te je sada na Tiktoku i otkrila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Name, Tamara je na Tiktoku objavila svoj prvi video snimak, u kom je odgovarala na pitanja svojih pratilaca i prvi put pokazala kako zvuči dok priča srpski, engleski, ali i norveški jezik, što je mnogima bilo krajnje simpatično budući da su njeni pratioci prvi put bili u prilici da čuju kako govori.

Jedno od pitanja bilo je i na kom jeziku razgovara sa Vojažem, na šta je Tamara odgovorila bez oklevanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

“Zato što moj srpski nije baš najbolji mi pričamo uživo na srpskom, zato što moram da naučim, a kada se dopisujemo onda na engleskom, jer je tako najlakše za mene“, ispričala je Tamara.

U narednom pitanju je otkrila da govori čak tri jezika, pa se na njenom spisku nalaze srpski, norveški i engleski jezik, a potom je otkrila i u kojoj zemlji je provela najveći deo svog života:

@tamarakujacic First talking video 😭❤️ #fyp ♬ original sound – T

-Živim u Norveškoj, tamo živim od kad sam bila baš mala, od svoje četvrte godine. Zato ovako pričam  – rekla je Tamara kroz osmeh.

Iako je odgovarala na dosta pitanja o životu, neizbežna su bila pitanja o Mihajlu i njoj, te je jedno od pitanja bilo vezano za to šta je pomislila kada je upoznala njega prvi put.

“Kada sam ga upoznala prvi put bila sam prijatno iznenađena, bio je veoma sladak,  dobar i veoma pametan, što me je iznenadilo. Bio je iskren i otvoren u vezi svega kada smo pričali. Dobra je osoba i samo imam da kažem dobre stvari o njemu. Kada kažete “Ok on je srpski reper“ šta možeš očekivati kada ideš sa njim na dejt, ne možeš puno, ali on je definitvno jedna od slađih i najboljih osoba koje sam ikada upoznala“, priznala je Tamara.

Nekoliko puta se pojavilo pitanje i kako su se oni upoznali, ali Tamara nije želela da otkrije, te je rekla pratiocima da ukoliko žele tu priču da može da ispriča i to u narednom video snimku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Ovaj njen video na Tiktoku broji više od pola miliona pregleda i nešto više od 50 hiljada lajkova, što je očigledan pokazatelj da je mnoge zanimalo šta Tamara ima da kaže kao i kako zvuči dok priča, a mnogi su bili posebno oduševljeni činjenicom da tečno govori čak tri jezika.

Pozitivni komentari na njen račun su se samo nizali, a ona je na neke i odgovorila.

“Volim tvoj akcenat i srpski ti je jako dobar. Ti si najlepša žena koju znam“, “Bože, ti si jako slatka“, “Prelepa si moraš više ovakih videa da snimaš!“, bili su samo neki od komentara.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News