Pretraži

Prvi snimak trudne glumice: Jovana Stojiljković uživa sa Goranom Bogdanom u Italiji, a trudnički stomak su svi primetili VIDEO

News
0
Foto: F.S./ATAImages

Glumica Jovana Stojiljković očekuje dete sa svojim kolegom Goranom Bogdanom, a svoje trudničke dane u toku leta provodi u prelepoj Italiji.

Glumica i glumac odlučili si da otputuju u prelepu Veronu, a Goran Bogdan je kadrove iz ovog prelepog grada podelio na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

Pored prelepih kadrova Verone, mnogi su primetili da se u snimku može videti i Jovana u letnjoj haljini i sa šeširom na glavi, dok se nazire njen trudnički stomak.

Prisetimo se, Jovana i Goran su već neko vreme u vezi, ali su se u jednom trenutku rastali, dok su pak 2021. godine odlučili da svoj odnos obnove, a sada 2024. godine krunišu prinovom.

Ovaj popularni par odavno živi zajedno, a glumac poreklom iz Zagreba voli da se pohvali da ima tri doma u tri grada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

„Srećan sam što imam tri doma. Smatram Beograd svojim domom i stvarno mi je predivno, dugo sam ovde i volim ovaj grad i Beograđane. Srećan sam što imam i Široki, Zagreb i Beograd kao svoj dom. Imam krevet svuda i to mi je prelepo. Nekad mi je teško i fali mi to usidrenje, ali i kad se usidrim imam osećaj da me tera put dalje. To je i prokletstvo i blagoslov. Najnapornije od svega mi je pakovanje, sve držim u gepeku u kolima i onda samo uzmem šta mi treba“, govorio je on.

Inače, Jovana je 2017. godine bila u vezi sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, koji ju je, kako se pisalo, iznenada ostavio posle šest meseci veze. Goran važi za velikog zavodnika u čitavom regionu, a svojevremeno je bio u velikoj ljubavi sa hrvatskom pevačicom Lanom Klingor. Kako su pisali tamošnji mediji, ostavio ju je jer se navodno njegovim roditeljima nije dopadala ta veza, prenosi „Nportal“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News