Pretraži

Prva fotografija Luke Jovića nakon njegovog trijumfa: Sofija Milošević uživa u zagrljaju fudbalera, njene reči raznežile sve (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević juče se pridružila svom partneru, Luki Joviću, u Nemačkoj kako bi mu pružila podršku u toku Evropskog prvenstva u fudbalu, a nakon njegovog jučerašnjeg uspeha ona mu se sada obratila javno na mrežama.

Sofija i Luka su već nekoliko godina u srećnoj vezi, a kako je ona isticala nekoliko puta, popularni par će uskoro stati na „ludi kamen“. Kao kruna njihove ljubavi došla su dva sina, a zbog prirode Lukinog posla, ona se preselila sa decom u Milano gde Luka igra za tamnošnji klub AC Milano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Ovog puta Sofija se uputila u Nemačku kako bi podržala Luku koji trenutno igra za srpsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Zbog Lukinog gola Srbija je uspela da izjednači rezultat sa Slovenijom, te je na kraju utakmice bilo nerešeno, a ono što sada očekuje našu reprezentaciju jeste utakmica sa Danskom, koja je odlučujuća za naš dalji plasman.

Zbog Lukinog jučerašnjeg postignuća mnogi su čestitali i Sofiji, a manekenka je nakon brojnih čestitki objavila i jednu fotografiju koja je po svemu sudeći nastala nakon utakmice, te je uputila reči podrške svom nevenčanom suprugu.

Foto:Printscreen/Instagram:sofijamilo

“Jako sam ponosna na tebe“, napisala je Sofija na njihovoj zajedničkoj fotografiji na kojoj je Luka grli i ljubi, dok ona uživa u njegovom zagrljaju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News