Pretraži

Sajfer priveden pre nastupa, pa otkrio kako je došlo do incidenta sa policijom: “Moj temperament mi nije dao mira“ (FOTO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati reper Sajfer priveden i zadržan u policiji zbog čega je morao da otkaže svoj nastup, nakon čega se oglasila njegova supruga na društvenim mrežama.

Više od 10 godina, Sajfer na našim prostorima gradi uspešnu karijeru tokom koje je uradio nekoliko saradnji sa nekim od najvećih imena sa javne scene. Na privatnom i poslovnom planu najveću podršku mu predstavlja njegova izabranica Lela.

Ovog puta reper je priveden nakon čega se oglasila njegova supruga, kao i klub u kom je trebalo da nastupa.

Foto:Printscreen/Instagram:lelaapoteka

„Sajfer je upravo uhapšen i zadržan u policiji usled privatnih problema, te smo primorani zakazati koncert za naredni datum koji ćemo vam naknadno javiti“, napisali su iz kluba, u kojem je reper trebao da nastupa.

O ovom događaju se oglasila i reperova supruga Lela, koja mu je ujedno i menadžerka. „Usled prepirke Sajfera s organima reda došlo je do manjeg problema i nesporazuma, prema informacijama advokata sve će biti rešeno ubrzo čim bude dao izjavu i primio kaznu“, napisala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAJFER (@sajferofficial)

Kako je reper pričao ovo nije prvi put da ima problema sa zakonom, ali je odlučio da tu priču ne plasira u javnosti već da svoju muzičku karijeru bazira samo na muzičkim uspesima i hitovima.

Nakon događaja reper se oglasio i otkrio šta se tačno dogodilo te večeri kada je završio iza rešetaka.

“Uglavnom, krenuli smo na nastup i redovna policijska kontrola nas je zaustavila, nakon kontrole dokumenata ispitivali su gde je momku koji nas vozi punomoćje i bili su prilično neljubazni. Lela je dobacila kako je auto na njoj i da je umorna za vožnju i da ne vidi problem da neko drugi vozi sa obzirom na to da je u autu na šta joj je policajac drskim i povišenim tonom odgovorio kako ništa nju nije pitao što je u meni izazvalo revolt gde sam mu rekao da mi se ne dere ženi i da trebamo normalno pričati“, progovorio je reper o samom početku incidenta, pa ispričao kako je zapravo došlo do njegovog privođenja.

„Sve je nakon toga vodilo na svađu, reč na reč, ja nisam hteo popustiti i onda sam dobio zadnje upozorenje: “Smiri se da te ne bismo priveli”. Ja sam rekao: „Privedite me“. Znao sam da nema osnova za zadržavanje osim za nekom novčanom kaznom i svestan sam bio da ću zakasniti na nastup ali moj temeperament mi nije dao mira već da se inatim nakon toga. Ja poštujem sve organe reda u 90% slučaja to su divni ljudi koji rade svoj posao časno, ali uvek ima izuzetaka, nije ništa ozbiljno bilo osim što sam napravio propust sa nastupom i svojoj ekipi koja me čekala do četri ujutru.“, ispričao je Sajfer za „Kurir“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News