Pretraži

Priredila im nezaboravan trenutak: Selena Gomez ispunila želju grupi srednjoškolaca, pa neočekivanim potezom ostavila sve bez teksta (VIDEO)

News
0
SELENA GOMEZ

Pevačica Selena Gomez priredila je nezaboravan trenutak grupi srednjoškolaca iz Kolorada kada je iznenada posetila njihov odbojkaški meč.

Dana 30. avgusta, srednja škola Telluride u Koloradu podelila je na Instagramu ručno napisanu poruku od trenera tima, koja je glasila: „Selena Gomez, molimo te, otpevaj državnu himnu na jednom od naših domaćih mečeva: petak 18:00; subota 13:00“.

Pevačica posetila je studente na njihovom domaćem meču u subotu, 31. avgusta. Tamo je napravila fotografije sa igračima, kao i sa njihovim protivnicima iz Srednje škole Dove Creek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

„Pitali su!!“ napisala je Selena na Instagramu 31. avgusta, deleći slike sa obe odbojkaške ekipe u gimnaziji srednje škole Telluride.

„Nisam mogla da odolim, ovo je prvi put da sam u Telluride!“

Glumica, koja je nosila beli blejzer preko bele majice i plave farmerke za ovu priliku, takođe je podelila video na kojem razgovara sa uzbuđenim studentima sa strane terena za odbojku, dok su mnogi snimali susret svojim telefonima.

@selenagomezgmz3 Selena Gomez with Fans in Telluride, Colorado [September 1].#emiliaperez #rarebeauty #selenator #selenagomezvideos #viral #rare #fyp #selenagomezedit #teamselena #selenagomezfan #selenagomezfanpage #selenachef #selenarestaurant #rarebeautybyselena ♬ Perfect speed audio – 1D Audioz

„Kada Selena Gomez dođe u školu za vaš odbojkaški meč u slučajnu subotu!!!“ napisao je jedan korisnik na TikToku, uz video snimak pevačice sa nekoliko studenata, na šta je drugi korisnik komentarisao da je ona “princeza naroda“.

Srednja škola Telluride takođe je objavila fotografije sa Selenom i studentima, uz poruku: „Hvala @selenagomez što si posetila TMHS i pružila ljubav našim odbojkaškim timovima!“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Selenin dečko Beni Blanko takođe je komentarisao objavu, deleći niz crvenih srca i emoudžija sa očima u obliku srca.

Ašli Park, zvezda serije „Emily in Paris“ i koleginica iz serije „Only Murders in the Building,“ napisala je, „Ovo je tako slatko.“

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News