Pretraži

Predviđanja MC Stojana nasmejala sve: U jeku Evropskog prvenstva pevač otkrio rezultat večerašnje utakmice između Srbije i Danske (VIDEO)

News
0

Popularni pevač MC Stojan oglasio se na svom Instagram profilu povodom predstojeće utakmice između Srbije i Danske koja odlučuje da li ćemo ići u drugo kolo Evropskog prvenstva u fudbalu, te je svojim predviđanjima nasmejao i oduševio fanove.

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, neretko na svom Instagramu deli detalje iz svog života, te je tako ovih dana na svom profilu prikazao svoje novo mesto za odmor na Kosmaju koje je kupio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Ovih dana njegove društvene mreže su preplavljene kadrovima iz ove prelepe prirodne oaze, a pevač se često snima uz svoje najveće hitove dok se relaksira u bazenu, što je i sada bio slučaj.

Naime, Stojan se usnimio uz pesmu “Udahni duboko“, a u opisu je predvideo da će rezultat večerašnje utakmice između naše zemlje i Danske biti 3:0, te da će se zbog toga Srbija plasirati u sledeći krug takmičenja.

„Srbija : Danska 3 – 0 ⚽️ Ide Dragan sutra sa 2 špica“, napisao je on u opisu jednog klipa.

Kako je na jednom od svojih snimaka napisao on i naš selektor Dragan Stojković imaju isto prezime, pa zbog toga nije ni slučajno što on ovo predviđa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Jedino šta nam preostaje večeras jeste da pratimo ovu utakmicu i vidimo da li će se Stojanovo predviđanje, ali i želja vatrenih navijača obistiniti.

Prisetimo se, MC Stojan nedavno je ozvaničio vezu sa dve decenijom mlađom koleginicom Zoranom Mićanović, međutim ubrzo se doogdio raskid između njih dvoje.

Zorana se tim povodom nije nešto puno oglašavala, dok pevač neprestano pokušava da privuče pažnju smešnim snimcima na internetu, a u koje je uključena i ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News