Pretraži

Trevis Skot uhapšen pod dejstvom alkohola: Upao na jahtu i pravio haos, isplivali svi detalji incidenta

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:travisscott

Poznati reper Trevis Skot uhapšen je i priveden rano ujutru u četvrtak, a na teret mu se stavljaju čak dve optužbe. 

Skot, čije je pravo ime Žak Bermon Vebster, hip-hop umetnik sa hitovima poput „Sicko Mode“ i „Fe!N,“ uhapšen je u 1:44 ujutru u marini Majami Bič i priveden u zatvor u 4:35 ujutru, prema rečima vlasti i zatvorskim zapisima.

Podnet je kaucijski iznos od 650 dolara za 33-godišnjaka, navodi se u zapisima. Skot je pušten iz zatvora u 8 ujutru u četvrtak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

Bredford Koen, Skotov pravni zastupnik, rekao je u email izjavi za CNN da je umetnik „nakratko zadržan zbog nesporazuma. Nije bilo nikakvog fizičkog sukoba, i zahvaljujemo vlastima što su radili sa nama na brzom i prijateljskom rešenju.“

Skot je jedan od najpopularnijih repera nove generacije i verovatno je najpoznatiji po svojim burnim nastupima uživo koji su povremeno izmicali kontroli, uključujući fatalnu Astroworld turneju 2021. godine kada je 10 ljudi izgubilo život.

Incident rano u četvrtak počeo je kada se Trevis našao na čarter brodu i sukobio sa posadom, rekli su iz policije. Policajci su pozvani u marinu i zamolili su ga da ode. Reper je otišao, ali se vratio drugi put i ponovo se sukobio sa posadom. Kada je odbio da ode, policija ga je uhapsila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)


Prema zapisniku o incidentu, policija je pozvana na dok zbog prijave o tuči na jahti. Kada su stigli, policajci su zatekli Skota kako viče na prisutne i osetili jak miris alkohola u njegovom dahu.

Nije bilo fizičkog sukoba, rekao je izvor blizak Skotu za CNN.

Njemu je rečeno da ode ili će biti uhapšen, pa je napustio marinu. Međutim, vratio se nakon otprilike pet minuta, ignorisao naredbe policajaca da ne prilazi jahti i ponovo počeo da viče, postavši nepredvidiv i remeteći javni red. Tada je uhapšen. U zapisniku stoji da je Trevis kasnije priznao da je konzumirao alkohol i rekao: „To je Majami.“

Zapisnik takođe beleži da je 10 policajaca koristilo kamere koje su nosili na telu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)


Prisetimo se, Skot je bio uhapšen najmanje dva puta zbog incidenata na svojim koncertima. Prvi put je to bilo tokom nastupa na Lollapalooza festivalu 2015. godine, kada je policija rekla da je Skot pozvao prisutne da preskoče sigurnosne barijere, prema CNN-ovom partneru WLS.

Kasnije je priznao krivicu za neprimerno ponašanje i osuđen je na godinu dana nadzora, izvestio je Chicago Tribune.

Pored toga, 2017. godine nakon nastupa u Arkanzasu, optužen je za podsticanje na pobunu, remećenje javnog reda i ugrožavanje bezbednosti maloletnika. Policija je rekla da je Trevis „podstakao ljude da jurnu na binu i zaobiđu sigurnosne protokole,“ što je rezultiralo povredama.

Dve optužbe su odbačene 2018. godine, ali je Skot priznao krivicu za remećenje javnog reda i platio više od 6.800 dolara dvema osobama koje su rekle da su povređene na njegovom koncert.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News