Pretraži

Poznata voditeljka prodala imanje za 14 miliona dolara: Luksuzna vila sada je u vlasništvu OVE glumice, a prve komšije su joj pripadnici kraljevske porodice

News
0
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poznatu voditeljku Opru Vinfri i Dženifer Aniston spojila je prodaja, a iako je sve prošlo u tajnosti, američki mediji su došli do informacija koje otkrivaju sve o transakciji.

Opra i Dženifer definitivno vole velelepne vile, te je dokaz za to kuća u luksuznom delu zvanom Montesito.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

TV voditeljka prodala je imanje za 14,75 miliona dolara TV i filmskoj miljenici u tajnom dogovoru koji je zaključen krajem prošlog meseca, pokazuju podaci o nekretninama.

Zbog tajnovite prirode dogovora, informacije o imanju, ali i daljoj kupoprodaji nisu dostupne javnosti.

Informacije iz oglasa oslikavaju sliku farme u toskanskom stilu izgrađene krajem 1990-ih sa četiri spavaće sobe, 4.320 kvadratnih metara životnog prostora i na oko jedan hektar zemljišta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Opra Vinfri nije dugo posedovala imanje pre nego što ga je zamenila za novo. Platila je 10,48 miliona dolara za imanje u januaru 2021, a sada je došla do odluke da ga proda.

Predstavnici obe strane nisu davali nikakve komentare po pitanju ove kupovine, te su mediji ostali uskraćeni za dalje informacije, ali je sigurno da Dženifer sada uživa u svojoj novoj vili.

Nije tajna da Montesito obožavaju poznate ličnosti i kraljevski parovi. Među prijavljenim stanovnicima su princ Hari, Megan Markl i Arijana Grande.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News