Pretraži

„Posle izlaska svratili u porodilište“: Tamara Dragičević se porodila po treći put, najlepše vesti saopštili na poseban način i raznežili sve (FOTO)

News
0
Foto: Instagram printscreeen/tamaradragicevic

Popularna glumica pre nekoliko dana postala je mama po treći put, a na društvenim mrežama zajedno sa svojim suprugom podelila je te lepe vesti.

Tamara Važi za jednu od omiljenih glumica na našim prostorima, a uloga po kojoj je mnogi pamte jeste u popularnom filmu “Montevideo“, nakon čega je samo krenula da niže glumačke uspehe.

Upravo kroz glumu pronašla je i ljubav, kada se upustila u vezu, a potom i brak sa glumcem Petrom Benčinom sa kojim je sada dobila trfeće dete, sina Borisa.

Oni su na Instagramu obavestili pratioce da su postali roditelji po treći put, a zanimljivim opisom na fotografiji nasmejali su mnoge, nakon čega su usledile i čestitke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Bencina (@petarbencina)

“Jutros negde oko pola 4 posle izlaska u grad svratili smo do „Dragiše Mišovića“…TI SI NEVEROVATNA. Boris is here“, napisali su oni.

Na svom Instagram storiju ubrzo je Tamara pokazala prizor koji topi srca, a u pitanju je snimak njenog supruga. Naime, Petar je došao u posetu sa njihovim sinom, a Tamari je zajedno iz dvorišta bolnice mahao dok je ona bila u sobi, što je glumica usnimila i objavila na svom profilu.

Foto:Printscreen/Instgaram:tamaradragicevic

I u ovim trenucima su uspeli da nasmeju i razneže mnoge u isto vreme, pa je Petar uzvratio Tamari sa jednim simpatičnim Instagram storijem uz opis “Kontraplan“.

Foto:Printscreen/INstgaram:petarbencina

Naime, Tamara je prethodno usnimila svog supruga sa prozora, dok je on ubrzo usnimio nju na prozoru kako drži njihovog novorođenog sina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News