Pretraži

Poručila Beograđanima da se PAZE, a onda se pohvalila uspehom: Barbi Afrika ne krije sreću, lepe vesti odmah podelila sa fanovima

News
0
barbi afrika
Foto:Printscreen/Instagram:barbiafrika

Influenserka Barbi Afrika je u par navrata na svojim društvenim mrežama pričala o svom odlasku u auto školu, a sada se pohvalila pratiocima kako je napokon položila vožnju.

Barbara poznatija kao Barbi Afrika je veoma aktivna na društvenim mrežama i svakodnevno objavljuje sadržaj koji njena publika obožava, ako je suditi po brojkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Pored smešnih video snimaka ona neretko pokazuje i detalje iz svog života, pa je već nekolikoko puta pričala o svom odlasku u auto školu, a čak se jednom i našalila na svoj račun.

Ona je tada obavestila svoje pratioce da kreće u auto školu, a svoj početak učenja vožnje okarakterisala je kao “A sada auto škola, Beograđani pazite se“, što je mnogima bilo krajnje simpatično.

Sedam meseci kasnije Barbi je obradovala svoje pratioce nizom Instagram storija gde im je saopštila srećne vesti da je položila i poslednji ispit u auto školi, te da će uskoro moći da vozi.

“Ko je to položio vožnju“, napisala je Barbara u nizu fotografija koji je objavila na svom profilu, a zatim je pokazala i da je imala malu začkoljicu, te da je, dok je polagala, padala kiša što joj je dodatno otežalo polaganje.

U narednom storiju se odmah pohvalila prijateljima, pa je objavila i fotografiju njihovog razgovora gde ih je pitala da li žele “krug“.

Foto:Printscreen/Instagram:barbiafrika

“Ko hoće krug?“, pisalo je u poruci koju je influenserka poslala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News