Pretraži

Zlatni vaterpolista i popularna influenserka postali roditelji! Porodila se Cobeliks, pa emotivnom fotografijom otkrila ime bebe (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:cobeliks

Influenserka Jelena Nikolić (sada Vico), poznatija kao Cobeliks, pre nekoliko meseci iznenadila je pratioce informacijom da je u drugom stanju i da čeka bebu sa vaterpolistom Nemanjom Vicom.

Nemanja se pre samo nekoliko dana vratio iz Francuske gde je sa vaterpolo reprezentacijom Srbije osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, a sada je usledila još jedna radosna vest, a to je da je njegova izabranica Jelena na svet donela ćerku kojoj je par dao ime Mila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Vico (@_babytuna)

Jelena je na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz porodilišta sa Nemanjom, a u opis je otkrila i to kako se beba zove, iako je dugo vremena ćutala o tome kada su je pratioci u par navrata pitali.

Foto:Printscreen/Instagram:cobeliks

“Mila, vole te mama i tata“, napisala je Jelena na njihovoj zajedničkoj fotografiji na kojoj se moglo primetiti da je influenserka u porodilištu, a da je fotografija napravljena pre samog porođaja.

Pored ove fotografije koja je raznežila mnoge, čestitkama su se pridružili i njen rođeni brat kao i njegova supruga.

“Dobrodošla Mila Vico! Postao sam ujak“, napisao je Jelenin brat na Instagramu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News