Pretraži

ZVEZDE GOT-A PONOVO ZAJEDNO: Deneris i Kal Drogo na okupu (FOTO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/GameofThrones

Džejson Momoa i Emilija Klark nedavno su se našli na istom mestu, a njihov susret ovekovečili su zajedničkom fotografijom.

Zvezde "Igre prestola" očigledno su ostale bliske nakon snimanja zajedničkih scena u HBO seriji. Tome svedoči slika na kojoj Momoa drži u naručju Emiliju, koja kao i on ne skida osmeh sa lica. 

  • Kada vaše Sunce i zvezde pojave u gradu, proverite da li još uvek on može da podigne Kalisi – napisala je Klark.

  • Volim te zauvek mesecu mog života – prokomentarisao je Momoa sliku.



Glumac je takođe podelio još dve fotografije na svom Instagramu uz natpis "Mesec mog života. Ti si divna ljubav zauvek".

Momoa i Emilija su postali prijatelji tokom snimanja "Igre prestola" i ostali bliski nakon smrti njegovog lika na početku serije. Džejson je jednom prilikom govorio o podršci svojoj kolegnici i prijateljici, jer je tokom snimanja pretrpela krvarenje u mozgu.

  • Nekako sam bio deo te situacije veoma dugo, pa smo imali toliko strahova i pokušavali smo da pronađemo pravi način da izađemo i pomognemo. Samo mislim da je lepo što je toliko hrabra da pomaže svetu i pokušava da podigne svest  – rekao je Momoa za ET.

  • Veoma sam tužan, jer smo je skoro izgubili prvi put. Dakle, volim je i ona je ovde i učiniće velike stvari i naučiti svet – dodao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn