Pretraži

„Zavrteće vam se u glavi od smeha!“ Novi filmski hit stigao na Netflix, IMDb GORI od komentara gledalaca koji tvrde da KONAČNO imamo dobru komediju!

Popcorn
2
hit man film
Foto: Youtube printscreen/ Rotten Tomatoes Trailers

Krajem maja u bioskope širom SAD-a stigao je film Hit Man, američka romantična akciona komedija, koju je producirao i režirao Ričard Linklejter.

Samo nekoliko dana kasnije film se našao i na Netfliksu, a oni koji su ga do sada pogledali, tvrde da je ovo „jedan od najboljih filmova godine“!

Koja je radnja filma?

Uloge tumače Glen Pauel, Adrija Arjona i Reta i Ostin Amelio, a radnja filma prati Gerija Džonsona, profesora psihologije i filozofije na Univerzitetu u Nju Orleansu, koji takođe radi na tajnom zadatku s policijom Nju Orleansa kako bi pomogao u tajnim operacijama. Kada Džasper, kolega policajac koji je glumio lažne profesionalne ubice, biva suspendovan, Geri nevoljno preuzima njegovu ulogu.

Medison pokušava da ubije svog muža, a dok Geri razgovara s njom, shvati da između njih postoji hemija. Kada Medison pokuša da plati Geriju, on odbija novac i predlaže joj da ga iskoristi kako bi ponovno započela svoj život, što izaziva razočarenje njegovih kolega. Geri započinje vezu s Medison, ali i dalje zadržava svoj lažni identitet.

hit man film
Foto: Youtube printscreen/
Rotten Tomatoes Trailers

Film je inspirisan istinitom pričom. Pauelov lik, sada pokojni Geri Džonson, bio je stvarni lik koji je radio kao lažni plaćeni ubica za policiju.

Što kažu gledaoci i kritičari?

Hit Man je nakon objave na Netflixu naišao na pozitivne recenzije gledalaca i filmskih kritičara. Film na IMDb-u trenutno ima ocenu 7.1, a na Rotten Tomatoes-u 97%. Kritičar ABC Newsa Piter Travers smatra da je ovo jedan od boljih filmova u 2024. godini.

„Bez da spojlujem film, rekao bih pogledajte ga bez predrasuda, jer je jedan od najboljih filmova godine. Stalno će vam se vrteti u glavi od smeha koji ne prestaje“, napisao je.

Tom Fliato za magazin People napisao je da je film „kompletni original“, dok je Guardian naveo da je Hit Man potpuno zabavan film.

„Mnogo bolje nego što sam očekivao nakon odgledanog trailera“, „Odličan je za ljubitelje romantičnih filmova, ali čak i oni koji ne vole takve filmove će uživati“, „Nisam imao nikakva očekivanja, ali film me je prijatno iznenadio. Hemija između Glena i Adrije je fantastična“, „Konačno dobra komedija“, pišu gledaoci na IMDb-u.

 

Komentari (2)

  1. Koliko su u današnje vreme srozani kriterijumi, ako je ovo dobra komedija.
    Prilično dosadan i nimalo duhovit film.
    Bukvalno sam se jedanput nasmejao.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn