Pretraži

Selena Gomez se vraća ulozi koja ju je proslavila! Sve što treba da znate o nastavku najpopularnije tinejdž serije

Popcorn
0
Credit: Disney / Planet / Profimedia

Džastin i Aleks Ruso — tačnije, Dejvid Henri i Selena Gomez— se spremaju da vrate magiju na Dizni kanal.

Serija koja je važila za jednu od najpopularnijih tinejdžerskih ostvarenja u istoriji Dizni kanala vinula je u zvezde jednu od najvećih zvezdi današnjice – Selenu Gomez, a sada će konačno ova serija dobiti i svoj nastavak.

U januaru 2024. godine objavljeno je da će dugo iščekivani povratak serije „Wizards of Waverly Place“ stići na Disney Channel i Disney+ s Henrijevim likom, Džastinom, kao glavnim junakom.

Ipak, ono što je posebno oduševilo sve fanove jeste vest da će se i Selena naći u ulozi koja ju je proslavila.
„Tako uzbuđena!! ❤️,“ podelila je ona na svom Instagram storiju, objavljujući vest o povratku serije. U drugom postu, ona je podelila staru fotografiju sebe i Henrija s natpisom: „VRATILI SMO SE.“

Duo je tumačio dvoje najstarije dece iz porodice Ruso u seriji koja se emitovala od 2007. do 2012. godine. Džejk T. Ostin, Dejvid Deluis, Marija Kanals-Barera i Dženifer Stoun su takođe glumili u originalnoj postavi.

„Razgovarao sam s nekim ljudima. Pričao sam s ljudima koji donose odluke, sa svojom sestrom Selenom, i — moram biti taktičan ovde, jer ću reći — postoji mnogo dobre volje. Mislim da niko nije protiv te ideje, ali mislim da je pitanje vremena,“ nagovestio je Dejvid Henri u Jutjub videu u julu 2020. godine o mogućem ponovnom okupljanju, ističući da će „jednog dana biti okupljanja.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wizards Beyond (@disneywizardsseries)

Njegovi snovi sada su stvarnost, a fanove uskoro očekuje premijera nastavka serije na kojoj Dejvid i Selena vredno rade. Dok do velikog povratka vaše omiljene tinejdž serije ne dođe, donosimo vam sve eksluzivne detalje o ovom ostvarenju:

Da li će Selena Gomez biti u povratku serije?

Selena će se ponovo naći u legendarnoj ulozi Aleks Ruso. Međutim, trenutno je planirano da se pojavi samo u prvoj epizodi.

Više izvora je takođe potvrdilo da je Gomezova imenovana za izvršnog producenta projekta.

Ko će glumiti u povratku serije?

Dejvid Henri će ponoviti svoju ulogu Džastina Rusa. Dženis Braun će igrati mladu čarobnicu po imenu Bili, dok će Mimi Đanopulos igrati Džastinovu ženu. Alkaio Tjele i Maks Matenko će tumačiti Džastinove sinove, Romana i Mila, dok će Tejlor Kora igrati njihovu prijateljicu Vinter.

Pored Henrija i Selene, originalni glumac Dejvid Deluis će se vratiti kao Džastinov i Aleksin otac, Džeri Ruso.

Koja je radnja serije?

Nova serija će se odvijati nakon „misterioznog incidenta u WizTech-u,“ gde je odrasli Džastin Ruso ostavio svoje čarobne moći iza sebe, birajući normalan, ljudski život sa svojom ženom i dva sina. Međutim, za njega stiže iznenađenje kada se moćna mlada čarobnica kojoj treba obuka pojavi na njegovim vratima… i Džastin mora prihvatiti svoju prošlost kako bi osigurao budućnost čarobnjačkog sveta.

Kada će premijerno biti prikazana nova serija?

Disney je najavio u avgustu 2024. da će prve dve epizode biti emitovane na Disney Channel-u u utorak, 29. oktobra 2024. godine. Prvih osam epizoda biće dostupno za streaming na Disney+ i Disney Channel On Demand sledećeg dana.

Da li je ovo rimejk serije?

Ne, nova serija neće pratiti originalnu postavku radnje, već će biti više u formi nastavka nekoliko decenija kasnije.

„Biće veoma zabavno i bila sam uzbuđena da vratim likove. To nije rimejk, već drugačija verzija,“ rekla je Selena tokom gostovanja u emisiji Jimmy Kimmel Live! u februaru 2024. „Jedva čekam da to vidite.“

Postoji li trejler?

Disney je u septembru 2024. godine objavio prvi trejler za novu seriju pod nazivom „Wizards Beyond Waverly Place“. U epizodi, Aleks regrutuje Džastina da postane novi čarobnjački učitelj mlade Bili. Ali postoji jedna začkoljica — „Sudbina sveta je u njenim rukama,“ izjavljuje Džastin u trejleru.

„Pa tehnički, u tvojim rukama,“ Aleks mu odbrusi nazad.

U pravom stilu čarobnjaka, magične smicalice počinju dok se Bili prilagođava životu s Džastinovom običnom, nečarobnjačkom porodicom i uči kako da kontroliše svoje moći pod njegovim mentorstvom.

„Pravim puno grešaka,“ Bili priznaje Džastinu u trejleru. On odgovara: „To je deo odrastanja. U našoj porodici, ne izbacuju te zbog greške.”

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn