Pretraži

VERZIJA ZA ODRASLE: „Porodica Kremenko“ se vraća na male ekrane

Popcorn
0
Photo: Pixabay

Kako navode mediji, serija ,,Bedrock" biće svojevrstan nastavak originalne dečije serije, koja će biti više orijentisana ka odrasloj publici. Radnja će se odigravati dve decenije nakon originala, gde su u fokusu Fred, koji je pred penzijom, i njegova dvadesetogodišnja ćerka Kamičak, koja pokušava da započne svoju karijeru. Kameno doba polako prelazi u bronzano doba, a ta tranzicija neće baš tako lako pasti stanovnicima ovog grada.

U tv filmu koji se nastavlja na radnju serije, Kamičak radi u jednoj marketinškoj agenciji i udata je za Bem-bema, sina Kamenkovih. Seli se iz svog rodnog grada u mesto koje je parodija na Los Anđeles i Holivud. Ne zna se da li će ovo biti uzeto u obzir ili potpuno zanemareno prilikom pisanja scenarija za novu seriju. Zna se samo da će joj Elizabet Benkspozajmljivati glas.

Originalna serija Porodica Kremenko bila je prva animirana serija emitovana u udarnom terminu, imala je 6 sezona i 166 epizoda i prošle godine je proslavila 60, jubilej. Još uvek nije poznat datum premijere nastavka, kao ni ko će sve pozajmljivati glasove likovima.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn