Pretraži

UVOD U ANATOMIJU: Planetarno popularna serija sledeću sezonu posvećuje korona virusu

Popcorn
0
Photo: Instagram/ ellenpompeo

Kako kažu, oni se pre svake nove sezone sastaju sa pravim lekarima, koji im mnogo šta prenose iz prve ruke kako bi izvesnu problematiku verodostojno preneli svojoj publici. Tako će, prema pisanju stranih medija, biti i sada – jer se serija i inače bavi aktuelnim temama.   • Pre svake sezone scenaristi se sastaju sa pravim doktorima i sa njima razgovaraju o njihovim iskustvima sa posla, što često uključuje i brojne bizarne i smešne događaje. Međutim, ovogodišnji sastanci su više izgledali poput neke vrste terapije, jer nam je nekoliko zdravstvenih radnika iz prve ruke detaljno opisivalo sopstvena iskustva u borbi s pandemijom koronavirusa- rekla je producentkinja serije Krista Vernof.

  • Mnogi lekari su o svojim iskustvima najpre razgovarali s nama. Neki su doslovno drhtali prepričavajući ono kroz šta su prošli, nastojeći pritom da ne zaplaču. Bledih i iscrpljenih lica govorili su nam o borbi protiv koronavirusa kao da govore o ratu – ratu za koji nisu bili ni obučeni ni pripremljeni- dodala je ona. 

Iako još nisu poznati detalji o tome na koji će se način poznati likovi nositi s pandemijom, producentkinja je otkrila da će doktor Oven Hant biti vrlo koristan. Uprkos tome što snimanje sedamnaeste sezone serije još nije počelo, scenaristi smišljaju kako da predoče stvarnost pandemije u ovu serijsku bolnicu, a istovremeno zadrže humor i malo romantike, po kojoj je serija svakako poznata. Producentkinja svakako s nestrpljenjem očekuje nastavak snimanja serije sa doktorkom Meredit Grej, Mirandom Bejli i ostatkom lekarske ekipe.

Podsećamo, šesnaesta sezona ove serije je naglo prekinuta, jer snimanje nije moglo da se nastavi zbog pandemije koja se pojavila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn