Pretraži

USKORO RIMEJK: Stiže ,,Čarobnjak iz Oza“ u drugačijem ruhu

Popcorn
0
Screenshot: Youtube

Film će se bazirati na romanu Limana Franka Bauma iz 1900. godine, fantastičnoj priči o devojčici Doroti i njenom kućnom ljubimcu, psiću Totu, koje zahvati uragan i odnese ih daleko od rodne kuće u Kanzasu u neobičnu zemlju Oz.



Producentska kuća “New Line Cinema” najavljuje “nov pristup” omiljenoj priči, uz obećanje da će klasični elementi, poput puta od žute cigle, Dorotinih crvenih cipelica i likova Strašila, Limenog čoveka, Drvoseče i Lava i ovaj put biti u središtu zbivanja.

Spominjući svoju rediteljsku ulogu u ovom rimejku, Kasel, koja je nedavno režirala dramu “Sky Atlantic”, kaže da će i nova verzija filma biti svojevrsna počast klasičnom filmu s Džudi Garland.

  • Premda je mjuzikl iz 1939. godine deo mog DNK, osećam uzbuđenje i poniznost zbog odgovornosti koju preuzimam ponovno režirajući tu legendarnu priču. Pogodno je ovo za preispitivanje temeljnih životnih tema – potrage za hrabrošću, ljubavlju, mudrošću i domom, koje se čine tako potrebnima u vremenu u kojem živimo. Nestrpljivo iščekujem trenutak kad ću zaplesati zajedno s junacima svog detinjstva dok budemo popločavali novi put od žute cigle” –  rekla je rediteljka  ovoga filma.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn