Pretraži

Uloge koje su proslavile ove glumice (VIDEO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Pojedine glumice se rado sećaju svojih uloga, zbog kojih su postale poznate široj javnosti, ali ima i onih koje su te uloge zamrzele.

Anđelka Prpić se pojavljivala u nekoliko serija pre emitovanja serije ,,Andrija i Anđelka" koja ju je proslavila. ,,Žene sa Dedinja", ,,Naša mala klinika" i ,,Državni posao" su samo neke od pojavljivanja koje je imala ova glumica, a veliku popularnost je doživela kada je dobila glavnu ulogu u seriji sa Andrijom Miloševićem. 2016. godine je ova televizijska serija počela sa emitovanjem, a mnogi parovi se su poistovetili sa likovima i njihovim svakodnevnim situacijama. 

Nina Janković je svojom prvom ulogom intrigantne Valerije u filmu ,,Montevideo" postala jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije. Nakon toga, učestvovala je u raznim televizijskim projektima, imala je zapaženu ulogu u seriji ,,Ubice mog oca" i ,,Vojna akademija 5". 

Dženifer Aniston se tokom svoje karijere susretala sa raznim predrasudama da nije dovoljno dobra glumica i da je svoj maksimum pokazala u seriji ,,Prijatelji" gde glumi glavnu junakinju  Rejčel, koja ju je i proslavila. Dugi niz godina je ona po tome bila najupečatljivija, međutim ona je sve to demantovala kada se pojavila u seriji ,,The Morning Show". 

Koje su se još glumice našle na našoj listi možete pogledati u novom izdanju IDJMash-a.  

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn