Pretraži

TOP 3: Novi filmovi na Netflixu, savršeni za vrele letnje dane u kući

Popcorn
0
Photo: Pixabay.com

The Last Letter From Your Lover

Radnja filma zasniva se na dve isprepletene priče, smeštene u prošlosti i sadašnjosti, a prate Ellie Haworth, novinarku koja je ambiciozna i otkriva mnoštvo tajnih pisama iz 1965. godine i odlučuje da razreši misteriju zabranjene ljubavi. Njena ljubavna priča sa simpatičnim arhivarom, koji joj pomaže da pronađe pisma, počinje paralelno dok pokušava da otkrije priču o Jennifer Stirling, koja je žena bogatog industrijalca i Anthoniju O Hareu, finansijskom novinaru da koji je zadužen da napiše priču o njemu.

Resort to Love

Zvezdu Holmarkovih filmova, Christinu Milian, gledaćemo u potpuno drugoj ulozi, ovoga puta. Kada njena muzička karijera doživi neuspeh, ona odluči da prihvati ponudu, koju inače nikada ne bi, a to je da peva u jednom luksuznom rezortu na tropskom ostrvu.  Ali ona sigurno to ne bi prihvatila da je znala da se baš tu venčava njen bivši verenik i da će ona pevati na njegovom venčanju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @loving_inspo25

The Last Mercenary

U ovoj akcionoj komediji glavnu ulogu glumi čuveni Jean Claude Van Damme, a moćićemo da je gledamo poslednjeg dana jula. On glumi Richarda Brumeruea, bivšeg člana francuske tajne službe, koji sada frilensuje kao plaćeni vojnik. On ponovo stupa na scenu, kada njegovog sina okrive za zločin koji nije počinio, a mafija pokušava da ga ubije. Film je prepun humora, na francuskom jeziku. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn