Pretraži

Nova Netflix-ova misterija prva na listi najgledanijih u Srbiji: Ukoliko ste voleli „White lotus“, ovu seriju ćete obožavati!

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Netflix

Nova Netflixova mini-serija „The Perfect Couple“ trenutno je najgledanije ostvarenje na ovoj platformi!

Ova misterija osvojila je srca gledatlaca kako u svetu, tako i u Srbiji, gde se trenutno nalazi na prvom mestu liste nagledanijih serija ove nedelje prema podacima sajta FlixPatrol.

Radnja serije prati Ameliju Saks (Iv Hjuson) koja se udaje za naslednika jedne od najbogatijih porodica u Nantaketu.

Međutim, dok vrše poslednje pripreme za svoje venčanje, dešava se ubistvo, a Amelijin verenik i njegova porodica postaju glavni osumnjičeni.

Nikol Kidman pojavljuje se u ulozi spisateljice Grir Garison Vinburi, majke Amelijinog verenika, koja pokušava da izgradi idealnu sliku svoje porodice u javnosti, predstavljajući svoj brak i porodične odnose savršenim, skrivajući pritom brojne mračne tajne, koje, jedna po jedna, isplivavaju na videlo.

Serija kombinuje elemente trilera, romantičnih zapleta i porodičnih tajni, pružajući napetu i misterioznu priču.

Serija ima šest epizoda i snimljena je prema istoimenom bestseleru „The New York Timesa“, a gledaoci, kako širom sveta, tako i u Srbiji, su i više nego oduševljeni, upoređujući ovo ostvarenje sa serijama koje su prethodnih godina osvojile svet poput „Big Little Lies“, „White lotus“ i „Succession“, a mnogi su pohvalili njenu napetost i emocionalnu slojevitost.

Korisnici društvenih mreža aktivno komentarišu detalje ove serije, ističući da su scenario i gluma, kao i priča, odlični, dok su pojedini komentarisali da je serija mogla da ima više epizoda.

„Svidela mi se, ali nije trajala dovoljno dugo. Zaista sam uživao“, „Bilo je fantastično! Odličan scenario i gluma. Obožavam Nikol!“, „Svidela  mi se, ali bih voleo da ima više epizoda“, „Obožavao sam je i gledam je drugi put“, samo su neki od komentara gledalaca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn