Pretraži

TEORIJE FANOVA: Evo kako se završava saga o Vikinzima

Popcorn
0
Screenshot: Youtube

Jedina stvar koja je svima apsolutno jasna jeste da se u poslednjihh deset epizoda serija susreću Ajvar Beskosni i Bjorn Gvozdeni, te vode odlučujuću bitku za presto. 

Obožavaoci su počeli da nasućuju kako će se njihova odlučujuća bitka završiti, a prema nezvaničnim informacijama poslednje epizode će ugledati svetlost dana u decembru. 

U međuvremenu, verna publika serije bila je zauzeta mapiranjem svojih teorija o tome kako će se odvijati poslednja bitka Bjorna Gvozdenog, kojeg glumi Alekandar Ludvig.



Na kraju desete epizode ,,The Best Laid Plans",  Bjornovi napori da odbrani obalu Vestfolda bili su oslabljeni iznenadnim napadom njegovog suparničkog polubrata, Ajvara Beskosnog , kojeg glumi Alek Andersen. Avar se pripremao za započinjanje invazije od prve epizode ​​šeste sezone, u kojoj je video priliku da se udruži sa princom Olegom. Sada su se vratili sa vojskom ruskih vojnika koja im stoji na raspolaganju, a teško povređeni Bjorn suočava se sa svojim najvećim izazovom do sada.

Novi tizer za predstojeću drugu polovinu šeste sezone otkrio je da će Bjorn nekako preživeti ranu i uzvratiti očajničkim poslednjim sopstvenim napadom.

Međutim, obožavaoci su se upoznali sa nekim relevantnim komentarima režisera Majkl Hirst-a koji bi mogli ukazati na to ko će preživeti predstojeću bitku.

Debata se razvila na Redditu, nakon što je jedan obožavalac pozvao Ivara da konačno dobije svoj deo u poslednjem delu Vikinga. Na to ih je drugi gledalac podsetio, Ivar je na čelu serije otkako je Andersen dobio ulogu u četvrtoj sezoni. Zatim su odgovorili: „Ajvar je u stvarnom životu bio jedan od najpoznatijih Vikinga u istoriji i Hirst je bio uzbuđen što je pisao o njemu od prve sezone."

Tokom intervjua u petoj sezoni, Majkl je skoro rekao da je Ivar njegov omiljeni lik za koji piše, a u prethodnim intervjuima, Hirst je takođe otkrio da će Ajvarovo opasno putovanje kulminirati nekim glavnim trenucima tokom šeste sezone.

Govoreći za strane medije rekao je: „Činjenica je da ćemo naučiti mnogo više o Ivaru u šestoj sezoni. Videćemo druge aspekte njegovog karaktera i stvari koje nismo očekivali od njega. Veoma sam zadovoljan načinom na koji se njegov lik produbljuje i menja. “

Fanovi su već uživali u Ivarovom nelagodnom savezu sa ubojitim Olegom, kao i u njegovoj tragičnoj ulozi u smrti miljenice serije Lagerte, koju je glumila Ketrin Vinik.

Nakon smrti Ragnara Lothbroka, kojeg je igrao Travis Fimel, moglo bi se tvrditi da bi Hirstova sklonost pisanju Ajvara na kraju mogla dovesti do njegove pobede.

Ako je verovati teorijama, Ivar se  sprema da se osveti za sve što su mu braća radila u prethodnim sezonama, tako što će ubiti Bjorna sredinom sezone, pre nego što započne još vlastitih borbi u nastavku iste.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn