Pretraži

SVE JE MOGLO DA BUDE DRUGAČIJE: Elen Pompeo iskreno odgovorila zašto je odlučila da vodi ,,Uvod u Anatomiju“ kroz sve sezone

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/ Jimmy Kimmel Live

U pitanju su, po mnogima omiljeni glumci iz serije, Čandra Vilson, odnosno doktorka Miranda Bejli, zatim Džejms Pikins mlađi, koji tumači doktora Ričarda Vebera, i naravno, Elen Pompeo, čuvena doktorka Meredit Grej.Elen, koja je stekla svetsku slavu u pomenutoj seriji, otkrila je zašto je odlučila da istraje u snimanju epizoda ovoliki niz godina. Prema priznanju u podkastu Unbothered, glavnu ulogu je igrala životna dob u kojoj je bila kada je potpisala prvi ugovor. Da je imala 25 godina, zadržala bi se 6 godina, na koliko se obavezala, a zatim bi napravila zaokret u karijeri. Međutim, na pragu 40-ih nije bila spremna da ponovo rizikuje i odlazi na audicije u nadi da će dobiti ulogu na filmu, pa priliku koja joj se ukazala posmatra kao blagoslov.

Takođe, bitan faktor jeste i porodica koju je u međuvremenu osnovala, jer, kao i lik iz serije, nije imala srećno detinjstvo. Nakon što se ostvarila u ulozi supruge i majke, miran i konforan život joj je bio prioritet. Iz tog razloga je izabrala sigurno zaradu, umesto rizika sa novim projektima. 

Pre premijernog prikazivanja serije 2005. godine, glumica se oprobala na filmu, a jedne od uloga su Catch Me If You Can (2002), zatim Old School (2003), te Daredevil (2003). Pored toga, gledali smo je i u serijama Law & Order, Strong Medicine i Friends, a nakon što je prihvatila da zaigra doktorku Meredit Grej, nije imala druge glumačke izlete. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn