Pretraži

SUMRAK SAGA DOBILA NASTAVAK: Stefani Mejer objavila ,,Ponoćno sunce“

Popcorn
0
Screenshot: Youtube / thetwilightsaga

Stefani Mejer zvanično je objavila prateći roman Sumraka iz 2005. godine, nakon godina iščekivanja fanova širom sveta. ,,Ponoćno sunce", koje je postalo dostupno za kupovinu u utorak, 4. avgusta, je prepričano iz perspektive lika Edvarda Kulena, što je promena s obzirom na to da je do sada ulogu naratora imala Bela Svon.



Mejerova je 2008.  napravila pauzu sa pisanjem  ,,Midnight Sun" nakon što je njen nedovršeni rukopis procurio online. Autorka je kasnije na svojoj veb stranici objavila tizer od 12 poglavlja, ali zvanično je nastavila sa pisanjem tek godinama kasnije. U maju 2020. godine 46-godišnja romanospisateljica je oduševila fanove kad je objavila da je knjiga gotova.

"Sada je ludo vreme i nisam bila sigurna da li je pravo vreme da se ova knjiga objavi, ali neki od vas su čekali baš, baš dugo", rekla je Mejer za emisiju Good Morning America.

"Nije izgledalo fer da fanovi još čekaju." Međutim, razlog za slavlje je dupli.  Ovog oktobra biće obeleženo 15 godina od objavljivanja njenog prvog romana ,,Sumrak", koji prati ljubavnu priču 17-godišnje Bele i školskog kolege Edvarda, za koga kasnije sazna da je vampir. Popularna serija nastavila je adaptaciju u pet filmova ,,Sumrak", u kojima igraju Kristin Stjuart i Robert Patinson. Poput Edvarda i Bele, duo se zabavljao van kamera oko tri godine, dok su se 2013. oglasili i rekli javnosti da su se razišli. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn