Pretraži

STRANCI ZGROŽENI, KOD NAS HIT SERIJA: Rijaliti Ronaldove devojke masovno pobrao negativne kritike

Popcorn
0
Photo: Instagram/georginagio

U svetu je situacija drugačija – šou je bio na trećem mestu najgledanijih, ali je vrlo brzo pao na deseto mesto, te se sada bori da se održi u top deset najgledanijih Netfliksovih specijala.

U seriji, odnosno, u šest epizoda imamo prilike da gledamo dvadesetosmogodišnju Džordžinu Rodrigez, devojku popularnog fudbalera Kristijana Ronalda koji je pored uspešne fudbalske karijere ujedno i najpraćenija osoba na Instagramu. A Džordžina? Trofej devojka koja je odlučila da bude poznata po svaku cenu, te je sama producent svoje emisije – što zapravo znači i da je platila striming gigantu da emituje njen šou.

Ronalda je, kaže, upoznala slučajno. Radila je kao prodavačica u Gučijevoj prodavnici, a tog dana kada je Ronaldo dolazio, kolega ju je zamolio da ostane duže na poslu. Zatvorili su celu radnju kako bi on mogao da šopinguje, a ona ga navodno nije prepoznala, te se u fudbalera zaljubila na prvi pogled.Nekoliko dana kasnije ponovo su se sreli na događaju koji je organizvao Guči, na kojem je Džordžina bila prisutna, a Ronaldo glavna zvezda zvanica. Tada su, kako Džordžina opisuje u serijalu, imali prilike da se bolje upoznaju i da pričaju relaksiranije. Ostalo je istorija.

Šou, iako deluje kao niskobudžetna sapunica, drastično je uvećao broj pratilaca na Instagramu ovog poznatog para. Ronalda sada na Instagramu prati više od 400 miliona ljudi, a nju "tek" nešto više od 33 miliona ljudi.

U serijalu uglavnom imamo prilike da vidimo Džordžinu sa prijateljicama, telohraniteljima i poslugom. Ona stalno negde ide, putuje, ogovara i priča o tome kako voli Ronalda. Njega gotovo i da nema. On je stalno zauzet treninzima i na poslovnim putovanjima.

Hajlajt serije je kada Džordžina odlučuje da menja nameštaj u zajedničkom domu. Sok od jagode joj je kapnuo na tepih od kašmira, on je, kako kaže, uništen i ne želi da ga riba, čisti, pere. Umesto toga, sve mora da se menja.

Kada joj je dosadno, Ronaldo joj omogući da povede prijateljice na luksuzno krstarenje privatnim brodom – ah ti problemi bogatih.

Džordžina takođe govori u seriji kako ju je veza sa Ronaldom koštala stalnog zaposlenja. Iako su krili da su u emotivnom odnosu prvih par meseci, mediji i fanovi su to saznali, a onda je gomila ljudi krenula da se pojavljuje ispred Gučijeve radnje u kojoj je bila zaposlena. Tražili su selfije sa njom i nadali se da će sresti Ronalda. Tada joj je vlasnik radnje rekao da bi bilo najbolje da napusti posao do daljenjeg.

U seriji, Džordžina takođe priča o tome kako je Ronaldo divan otac, kako je njihova veza čarobna i kako ih je sve razmazio do ludila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn