Pretraži

STIŽE NASTAVAK FILMA „TOP GAN“: Tom Kruz ponovo u ulozi pilota američke mornarice (VIDEO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Taramount

Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel, kojeg igra Tom Kruz je tamo gde i treba da bude.Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju.

Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Film je nastao u režiji Džosefa Kosinskog, a pored Kruza igraju i Val Kilmer, Dženifer Koneli, Džon Ham i Majls Teler.

Inače, sinoć je održana i premijera ovog ostvarenja na 75. Kanskom filmskom festivalu, a crvenim tepihom je defilovala ekipa filma predvođena Tomom Kruzom, kome je ovo prvi dolazak na najčuveniji filmski festival na svetu.

U domaćim bioskopima će se prikazivati od 26. maja, a trejler možete pogledati ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn